fbpx

Allview lansează smartphone-ul E3 Living

Allview lansează smartphone-ul E3 Living

18 aug. 2015 Smartphone-uri

Allview lansează astăzi un nou smartphone din gama E- E3 Living. Noul device dispune de un display de 4,5 inch, construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination. Cele două difuzoare frontale ce permit audiția stereo, conectivitatea 5GHz WIFI și cea 4G Dual Mode, cu standardele FDD si TDD, împreună cu sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop, definesc noul E3 Living ca fiind device-ul perfect pentru divertisment.

E3 Living este smartphone Dual-SIM cu un procesor Quad Core, 1GB memorie RAM și de 8GB memorie Flash, ce poate fi suplimentată până la 40GB prin adăugarea unui card microSD.

Allview lanseaza E3 Living

“Succesul repurtat de modelul precedent E2 Living și feedback-ul pozitiv primit de la utilizatorii acestuia, au contribuit la decizia de a aduce un plus de performanță device-urilor din gama E. Noul E3 Living reprezintă un upgrade atât pe partea de hardware cât și pe cea de software față de modelul precedent. Printre noutăți se remarcă mărimea display-ului de 4,5 inch, tipul procesorului, calitatea superioară a pozelor, memoriile și conectivitatea 4G, toate adaptate în mod eficient dimensiunilor acestui device. Conectivitatea 4G Dual Mode prezentă acum pe E3 Living permite utilizatorilor navigarea pe internet la viteze 4G de până la 150 Mbps.” a declarat Lucian Peticilă, directorul general Allview.

Camera principală de 8 MP a noului E3 Living dispune de funcțiile multiple cu care clienții Allview s-au obișnuit. Smile Shot și Multi Angle reprezintă numai o parte dintre acestea, iar pentru realizarea celor mai impresionante autoportrete device-ul dispune de un LED Flash frontal și funcția Beauty Face. Utilizatorii au posibilitatea de a realiza filmări Full HD și clipuri rapide cu ajutorul funcției preinstalate, Time Lapse.

Produsul este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi la prețul de 599 lei, iar livrările vor începe din data de 15 Septembrie.

Comentarii

  1. Un telefon super accesibil la suma prezentata de ei… 600 lei pentru un telefon ca asta e cat se poate de ieftin si ok.. dar … dar ma indoiesc de calitatea componentelor , procesoare Mediatek si alte prostii aduse din China… dar na , la 600 lei daca iti merge un joc , doua aparute pe piata recent cred ca sunt multumit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.