fbpx

Allview lansează X2 Soul Style

Allview lansează X2 Soul Style

17 nov. 2015 Smartphone-uri

Allview lansează astăzi smartphone-ul X2 Soul Style, un dispozitiv cu dotări atractive și preț accesibil. În ultima perioadă, cei de la Allview au tot lansat noi telefoane și tablete, să înțeleg că le merge din ce în ce mai bine.

X2 Soul Style (1)

Modelul lansat astăzi vine în două variante:

– standard, cu 2GB memorie RAM

– și varianta X2 Soul Style + care pune la dispoziție 3GB memorie RAM. Această caracteristică le va asigura utilizatorilor o experiență uimitoare în rularea aplicațiilor și în navigarea pe internet.

Smartphone-ul X2 Soul Style are un procesor Quad Core de 1,3GHz și sistem de operare Android™ 5.1 Lollipop.

X2 Soul Style (2)

X2 Soul Style este un smartphone Dual SIM, dotat cu un slot Micro SIM și unul Nano SIM. Utilizatorii săi se pot bucura de viteze de download de până la 150 Mbps datorită conexiunii 4G. Aceasta se poate realiza alternativ pe ambele card-uri SIM, atât în standardul FDD cât și în cel TDD.

Designul slim este rezultatul utilizarii tehnologiei ONCELL cu ajutorul careia s-a încorporat touchscreen-ul în structura LCD-ului, grosimea dispozitivului fiind redusă astfel la 6,95 mm. Display-ul de 5” HD IPS LCD oferă un unghi larg de vizualizare, un contrast remarcabil și culori captivante. Nici rezintența telefonului nu a fost uitată, sticla rezistentă la zgârieturi, Asahi Glass, protejează atât ecranul cât și spatele telefonului. Sasiul realizat din aliaj de magneziu confera o rezistenta sporita la torsiune.

X2 Soul Style +

Camera principală de 13MP cu LED Flash are integrate 4 lentile, dintre care una de safir. Camera este dotată cu filtre antireflexie și UV, care permit capturarea imaginilor chiar și în condiții de iluminare scăzută.  Stilul utilizatorilor X2 Soul Style se va reflecta cu siguranță în fotografiile realizate de camera frontală de 5 MP. 

Fotografiile dar și înregistrările video Full HD pot fi păstrate în siguranță în memoria generoasă a smartphone-ului X2 Soul Style, care pune la dispoziție  o memorie Flash de 16GB ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB. Card-ul microSD poate fi inserat în slotul microSIM al telefonului.

Prețul smartphone-ului X2 Soul Style este de 899 lei, iar X2 Soul Style + poate fi achiziționat la pretul de 999 lei. Device-urile sunt disponibile pe bază de precomandă începand de astăzi, 17 noiembrie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.