fbpx

Allview X2 Soul PRO ȋn oferta Digi Mobil

Allview X2 Soul PRO ȋn oferta Digi Mobil

Astăzi, 7 mai, a avut loc prezentarea oficială a lui Allview X2 Soul Pro în România. Desigur că am fost prezentă, și vă aduc nu doar detalii despre noul telefon, ci și o super ofertă de la Digi Mobil pentru acest model de la Allview.

Evenimentul a fost prezentat de către George Buhnici, alături de reprezentanți Allview și Digi. Am aflat mai multe detalii despre noul smartphone ce a fost lansat la începutul lunii martie la Mobile World Congress, despre procesul de creație, detalii despre partenerii cu care lucrează Allview, dar ne-au fost prezentate și cele mai interesant funcții cu care vine X2 Soul Pro.

Allview X2 Soul Pro este la mine zilele astea pentru a-l testa, cel mai probabil luni voi posta și un review video detaliat pentru el.

Device-ul păstrează trendul în materie de design al gamei SOUL și se remarcă prin caracteristici performante, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android™ 5.0, Lollipop®, display-ul de 5,2” Full HD și camerele de 13MP și 8MP. Dintre funcţiile multiple de care dispune telefonul, funcţia Chameleon este un tool nou şi interactiv. Aceasta va transforma device-ul ȋntr-unul nou de fiecare dată, în funcție de culorile din mediul înconjurător.

IMG_4800

Noul smartphone Allview X2 Soul PRO va fi disponibil la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim, pe o perioada de 24 de luni la preţul de 1699 lei (TVA inclusa) cu plată integrală sau ȋn 12 rate lunare, fără dobȃndă. Avansul pe care trebuie să îl plătești este de 850 lei, după care vei plăti 71 lei/lună timp de 12 luni, iar abonamentul DigiMobil timp de 24 de luni.

IMG_4780

În plus, clientii care se aboneaza ȋn perioada 07 – 10 mai 2015 şi achizitionează un telefon Allview X2 Soul PRO, vor beneficia de un discount de 100% la orice abonament Digi Mobil contractat, pe o perioadă de 6 luni.

Comenzile se fac ȋncepȃnd de astăzi, ȋn magazinele proprii RCS & RDS, ȋn ContulMeuDigi.ro, pe www.rcs-rds.ro şi telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucureşti, iar pentru alte localităţi, apelȃnd 03xx 400 414, unde xx reprezintă prefixul judetului.

IMG_4797

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse ȋntre 2 euro şi 10 euro, TVA inclusa şi, ȋn funcţie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate ȋn orice reţea naţională şi ȋn reţele internaţionale, internet mobil nelimitat ȋn reţeaua proprie şi 100 MB/luna pentru date ȋn roaming naţional, pe care clienţi ȋi pot utiliza gratuit.

IMG_4784

 

“Plăcut la atingere și la privire, X2 Soul PRO va surprinde atât prin performanțe ȋnalte, cât și prin funcțiile sale, dintre care unele unice. Acest smartphone mentine designul spectaculos al gamei Soul şi se diferenţiază prin frame-ul cu linii cromate şi o arhitectura unica. Rezistenţa sporita la arcuire este datorată frame-ului ȋn forma de U, construită cu ajutorul tehnologiei CNC. Într-un design elegant am pus la dispoziţia clientului cele mai noi  inovaţii din domeniu care vor surprinde şi vor inspira, menit celor care nu fac compromisuri. X2 Soul PRO vine ȋn ȋntampinarea nevoilor clientului cu beneficii, atȃt ȋn plan personal cȃt şi profesional. ” declară Lucian Peticilă, Managerul General al companiei.

IMG_4748

“RCS & RDS şi-a obisnuit deja clienţii cu oferte avantajoase şi suntem hotărȃţi să menţinem aceasta strategie şi pe viitor. Lansarea noului telefon X2 Soul PRO ȋn oferta Digi Mobil, vine ca un răspuns firesc la cerinţele utilizatorilor noştri care ȋşi doresc atȃt echipamente performante, de ultimă generaţie,  cȃt şi servicii de comunicaţii de calitate, la cele mai avantajoase preţuri. Pe langă aceste beneficii, le oferim clientilor Digi Mobil acces gratuit la conţinutul video disponibil prin aplicaţia Digi Online, unde pot urmari ȋn timp real programele lor preferate, oriunde şi oricȃnd pe teritoriul Romaniei. De asemenea, meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii se văd ȋn direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aceleiaşi aplicaţii.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

IMG_4798

X2 Soul PRO dispune de un sistem perfect de răciere. Cele 8 zone de răcire contribuie la reducerea consumului energetic al telefonului. Consumul redus de energie se datorează şi display-ului cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorului realizat prin tehnologia 28nm HPM (high-performance mobile) şi senzorului Freescale.

Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecvență de 700MHz redă elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul oferă doua porturi pentru SIM și conectivitate 4G, funcționând în standardele LTE FDD și TDD.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.