fbpx

Au apărut imagini cu Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge

Au apărut imagini cu Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge

1 feb. 2016 Altele

Cele două device-uri de la Samsung, Galaxy S7 și S7 Edge se vor lansa pe data de 21 februarie, cu o zi înainte de expoziția internațională Mobile World Congress de la Barcelona.

Până atunci, sigur vor tot apărea pe net imagini cu noile modele de la Samsung, specificațiile posibile, huse confirmate pentru ele etc. așa cum apar în fiecare an.

Zilele astea circulă pe internet o imagine cu noile modele, imagini care zic eu că se apropie foarte mult de ceea ce vom vedea pe 21 februarie. Design-ul este asemănător (aproape identic) cu cel de la Seria S6.

s7angle-930x621

Galaxy S7 va avea un display de 5,1 inci, iar Galaxy S7 Edge va dispune de un display de 5,5 inci, ambele cu o rezoluție quad HD de 1.440 x 2.560 pixeli. O noutate ar fi funcția AOD (always-on display) a ecranului.

Ambele device-uri vor avea slot pentru cardul de memorie micro-SD și este posibil să fie și rezistente la apă și praf (standardul IP67).

Bateriile se presupune că vor crește în capacitate față de modelele S6 și vor ajunge la 3.000mAh pentru S7 și 3.600mAh pentru S7 Edge.

Dar toate specificațiile de mai sus sunt doar supoziții, pe data de 21 februarie vom afla exact cum arăta și ce specificații au noile modele de la Samsung.

L.E. O altă imagine apărută:

CZ6lKoiWAAEnG2i

 

Comentarii

  1. Telefoanele sunt superbe dar din pacate deloc accesibile!Chiar mi-as dor unul din ele dar momentan nu imi permit!Asta e. Nu sunt lansate pentru oricine parerea mea, fiind telefoane de top.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.