fbpx

Blizzard Entertaiment la GAMESCOM 2014

Blizzard Entertaiment la GAMESCOM 2014

27 iun. 2014 Jocuri

Gamescom este cel mai mare eveniment/targ dinlume in materie de jocuri interactive si entertainment.

Iar „Blizzard Entertainment anunță participarea la gamescom 2014, un eveniment ce va avea loc în Koln, în perioada 13-17 august. Printre titlurile care vor putea fi jucate în zona Blizzard se numără World of Warcraft®: Warlords of Draenor, Heroes of the Storm, Hearthstone: Heroes of Warcraft și Diablo® III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition.

5VZKJ9CQDP5V1403197317761

World of Warcraft: Warlords of Draenor este un nou expansion care vă permite să vizitați ținutul Draenor, în căutarea marelui comandant orc Grommash Hellscream. Warlords of Draenor va fi disponibil pe parcursul acestui an, însă cei care doresc pot efectua o precomandă, primind totodată posibilitatea de a upgrada un personaj direct la nivelul 90.

Cele doua titluri free-to-play ale companiei, Heroes of the Storm și Hearthstone, vor fi și ele prezente pentru a putea fi încercate de către participanți care vor avea totodată ocazia să joace cu noile cărți disponibile în Curse of Naxxramas.

Nu în ultimul rând, vizitatorii vor putea juca Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition, cu doar câteva zile înainte de lansarea acestuia pe 19 august. Această versiune va fi disponibilă exclusiv pe console și include atât conținutul jocului Diablo III, cât și pe cel din expansionul Reaper of Souls. Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition este adaptat pentru a oferi o experiență de joc familiară celor care se joacă pe console, oferind un mod co-op local, un mod Apprentice care îi ajută pe jucătorii cu personaje de nivel mic în aventurile lor împreună cu prietenii care dețin personaje de nivel mai mare, cât  și posibilitatea de a împărți cu alți jucători comorile adunate, prin intermediul unui sistem poștal.

gamescom-1375296332

Pe lângă toate acestea, vizitatorii se vor putea întâlni cu developeri Blizzard pentru a obține autografe, vor putea participa la competiții de dans și de cosplay, vor admira exponatele World of Warcraft în galeria artistică dedicată sau vor putea achiziționa produse Blizzard. Mai multe detalii despre activitățile Blizzard în cadrul gamescom 2014 vor fi anunțate în apropierea evenimentului. Pentru mai multe informații despre gamescom vizitați www.gamescom-cologne.com.”

cos-01

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.