fbpx

Cel mai rapid stick USB – HyperX Savage USB

Cel mai rapid stick USB – HyperX Savage USB

27 nov. 2015 Altele

Ce te interesează cel mai mult când transferi fișiere de pe (sau pe un) stick USB? După ce ești sigur că ai spațiu suficient, cel mai mult de interesază viteza de transfer, nu? Nimeni nu vrea să stea 30 de minute până se transferă un fișier cu 50 de poze. Și cum totul acum trebuie să fie rapid și ușor de folosit, nici stick-urile USB nu trebuie să rămână în urmă.

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., lansează stick-ul HyperX Savage USB Flash drive. USB-ul se alătură gamei de produse HyperX Savage, care include memorii DRAM și SSD-uri.

HXS3_ac_hr

HyperX Savage USB Flash oferă viteze de transfer excepțional de rapide, de până la 350MB/s – viteză de citire, respectiv 250MB/s – viteză de scriere și este disponibil la capacitățile de stocare de 64GB, 128GB și 256GB. USB-ul 3.1 este ideal pentru utilizatorii care își doresc să aloce cât mai puțin timp transferului de fișiere. HyperX Savage permite stocarea rapidă de fișiere digitale de mari dimensiuni, precum filme, muzică și fotografii hi-res.

Și design-ul este o parte importantă căruia cei de la Kingstom i-au acordat importanță, cu o carcasă neagră elegantă și logo-ul HyperX roșu metalizat. Unitatea este compatibilă cu cele mai noi desktop-uri, notebook-uri și console de jocuri, precum PS4™ și Xbox One™.

HyperX Savage USB Flash dispune de o garanție pe 5 ani, suport tehnic și de fiabilitatea specifică tuturor produselor HyperX.

HXS3_sb_hr

Specificațiile tehnice ale HyperX Savage USB:

 • Viteze de transfer uimitoare: HyperX Savage oferă viteze de transfer foarte mari, de 350MB/s viteza de citire și 250MB/s viteza de scriere (modelul cu capacitate de stocare de 64GB oferă vitezele menționate), oferind economii de timp și acces rapid la fișiere, fără niciun decalaj de performanță. Unitățile cu spațiu de stocare de până la 256GB oferă suficient spațiu pentru a stoca fișiere de mari dimensiuni, inclusiv filme, imagini hi-res, muzică, jocuri și multe altele.
 • Funcționalitate USB 3.1 Gen. 1: HyperX Savage este compatibil cu standardul în curs de dezvoltare USB 3.1 Gen. 1, care funcționează cu port-urile USB 3.0 ale noilor notebook-uri si desktop-uri.
 • Design nou: Această unitate are un aspect agresiv care se potrivește perfect celor mai recente PC-uri și console. Eleganța carcasei negre este completată de logo-ul roșu metalizat al HyperX.
 • Compatibilitate multi-platformă: Unitatea, având ca atribut important versatilitatea, poate fi utilizată pe platforme multiple precum desktop-uri, notebook-uri și console de gaming1, incluzând PS4™, PS3™, Xbox One™ și Xbox 360®. Datorită designului slim, aceasta se integrează perfect în port-urile USB înguste ale consolelor și permite transferul rapid al pofilelor utilizatorilor.
 • Capacitate2: 64GB, 128GB, 256GB
 • Viteză3:1 Gen. 1 (USB 3.0)
  • 64GB: 350MB/s citire, 180MB/s scriere
  • 128GB−256GB: 350MB/s citire, 250MB/s scriere
 • Dimensiuni: 3mm x 23.48mm x 12.17mm
 • Temperatura de funcționare: de la 0°C la 60°C
 • Temperatura de stocare: de la -20°C la 85°C
 • Garanție/Suport: Garanție de 5 ani cu suport tehnic gratuit
 • Retrocompatibilitate: USB 3.0 și USB 2.0

 

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR4 și DDR3, unități SSD, memorii de tip USB Flash și accesorii pentru gaming. Cu un target format din gameri, entuziaști de tehnologie si pasionați de overclocking, HyperX este recunoscută în toata lumea pentru calitate, performanță și inovație. HyperX este dedicată susținerii fenomenului de eSports, sponsorizând peste 20 de echipe la nivel global și susținând ca sponsor principal Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom and PAX.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.