fbpx

Cerneală solidă pentru imprimante

Cerneală solidă pentru imprimante

8 oct. 2015 Altele

Deși cerneala solidă există de peste 20 de ani, recunosc că nu știam mare lucru despre ea. Câți dintre voi știu că Xerox deține tehnologia brevetată a cernelii solide?
Ink Beauty 001

Cerneala solidă (ColorQube) este ușor de folosit, produce culori de o calitate ireproșabilă, generează mai puține deșeuri, fiind accesibilă firmelor mici și companiilor multinaționale deopotrivă.

Ieri, la IMWorld, Xerox a lansat imprimanta cu cerneală solidă ColorQube 8580. Imprimantă cu care poți imprima pe orice tip de hârtie: obișnuită, de etichete, plicuri, carton, cărți de vizită, hârtie lucioasă sau hârtie reciclată.
Pachetul de înlocuire a cartușelor conține câte 2 cartușe din cerneală solidă din fiecare din cele 4 culori, costă 25 euro și puteți imprima cu ajutorul lor până la 8.000 de pagini.

Nicio altă tehnologie nu produce culorile cu asemenea consecvență, imprimare după imprimare– un detaliu important în cazul lucrărilor lungi sau lucrărilor imprimate în mai multe exemplare. Cerneala solidă Xerox produce o gamă mai variată de culori decât majoritatea echipamentelor laser color. Iar tabelele de corectare PANTONE asigură potrivirea rapidă și ușoară a culorilor PANTONE.

Ați dorit vreodată să schimbați culoarea unui obiect sau unei zone fără a afecta restul paginii? Datorită funcției Colour By Words nu va mai trebui să editați fișierele sursă. Pur și simplu selectați opțiunile potrivite din lista afișată, iar Colour By Words va modifica imaginea în mod corespunzator.

6 pack group 001

Procesul de imprimare cu cerneala ColorQube este extrem de eficient, asigurând transferul cernelii pe hârtie în proporție de aproape 100% în timpul imprimarii normale.
De asemenea, imprimantele care folosesc cerneală solidă  lasă cu 90% mai putine deseuri în timpul utilizarii, reducând impactul ecologic. Conform certificării  Asociației Naționale a Producătorilor de Cerneală de Imprimare (SUA), cerneala solidă conține 30% materie regenerabilă bio-derivată.

În plus, cerneala solidă nu necesită hârtie reciclată „specială”. Puteți imprima pe orice fel de hârtie reciclată – și pe aproape orice tip de hârtie – fără ca aspectul și calitatea culorilor să fie afectate în vreun fel. Dar da, este necesară o imprimantă specială ce este compatibilă cu cerneala solidă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.