fbpx

Cumperi un telefon și primești și un bilet de avion

Cumperi un telefon și primești și un bilet de avion

29 iul. 2016 Oferte

Exact după ce ieri mi-am cumpărat biletele de avion pentru vacanță, azi descopăr că puteam să merg gratis 😀 În premieră, Orange și Alcatel oferă biletul de avion pentru o vacanță în Europa

KV

Oferta inedită este pentru smartphone-ul Alcatel POP 4. Primi 9000 de clienți care achiziționează acest telefon în perioada 4 iulie – 15 august 2016, mecanismul fiind o premieră pentru România. Cei care aleg să achiziționeze Alcatel POP 4 primesc garantat și gratuit bilete de avion dus-întors pentru una dintre cele 9 destinații de vacanță din Europa urmând pașii simpli de pe site-ul dedicat. Destinațiile sunt: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bruxelles, Lisabona, Londra, Paris, Roma și Stockholm, iar călătoria poate fi aleasă până la data de 30 iunie 2017 – mai am șanse să plec gratis în vacanță.

Oferta este disponibilă pentru toți clienții Orange care achiziționează un telefon Alcatel POP 4, atât pentru abonați, precum și pentru utilizatorii PrePay. În plus, inclusiv persoanele juridice care optează pentru acest terminal se pot bucura de oferta Alcatel. Dispozitivul poate fi achiziționat atât cu puncte de loializare, cât și la preț întreg, fără obligații contractuale. Alcatel POP 4 este disponibil în toate canalele de vânzare, atât în Orange Shop, cât și pewww.orange.ro. Pentru a intra în posesia biletului de avion, clienții vor urma pașii, accesând http://POP4promo.alcatel-mobile.com.

POP 4_Slate_Front BTP with UI

Alcatel POP 4 este un smartphone cu un ecran de 5 cu rezoluție 720×1280 pixeli. Smartphone-ul dispune de un procesor 1.1GHz quad-core Qualcomm Snapdragon și capacitate de 8GB care poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD. Alcatel POP 4 oferă 8 megapixeli pentru camera principală și 5 megapixeli pentru camera secundară, pentru selfie-uri reușite în vacanță.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.