fbpx

Device-uri de casă nouă

Device-uri de casă nouă

24 iul. 2016 Altele

Când te muți într-o casă nouă, după cumpărarea mobilei, trebuie să îți cumperi și produse și accesorii electronice care să îți facă viața mai ușoară. Îți recomand să alegi device-uri smart cu un design care să se potrivescă cu întreaga locuință.

Azi avem parte de câteva recomandări din partea companiei Vitacom Electronics.

– O lampă portabilă din plastic dedicată celor care își fac vacanțele în campinguri. Totuși, este perfectă și pentru balcon, atunci când acesta nu este iluminat cu un bec dedicat. Cele mai noi complexe rezidențiale au balcoane generoase, dar sursele de lumină sunt limitate, astfel că un așa gadget vine la fix. Tot ca obiect de iluminat, dar pentru interior, este utilă această veioză ovală cu un design care se potrivește stilului modern minimal foarte popular printre tineri. Iar o casă nouă fără un plus de veselie în ea nu s-ar simți ca “acasă”. Astfel ca această bandă flexibilă cu LED-uri, rezistentă la apă, este excelentă pentru folosit la exterior sau interior, în dormitor sau sufragerie.

LampaPortabila_Vitacom

– Cele mai mari orașe ale României nu mai au probleme, de câțiva ani, cu asigurarea unui flux constant de energie electrică, dar nu se știe niciodată când o pană de curent poate interveni. Tocmai de aceea Vitacom recomandă o lanternă cu dinam, care are și încărcător pentru telefon, dar și radio. Aceeași lanternă poate fi folosită și pentru a încărca o boxă portabilă cu un design plăcut și disponibilă în oferta Vitacom în mai multe nuanțe de culoare.

BoxaPortabila_Vitacom

– Și tot în zona de divertisment pentru casă, acest player multimedia, care poate reda filme și seriale la rezoluție full HD și are conectivitate USB și HDMI, este o investiție foarte bună pentru o casă nouă. Iar din bucătărie n-ar trebui să lipsească un cântar precis, perfect pentru momentele în care ingredientele trebuie atent măsurate. Vitacom are disponibil și un dispozitiv de sigilat pentru a menține alimentele proaspete, protejate și atent repartizate în frigider. În final, nu poate fi trecut cu vederea poate cel mai interesant ceas deșteptător, care nu se oprește până când utilizatorul nu „aleargă“ după el. Cu un așa gadget, diminețile pierdute cu „încă cinci minute“ sau cu snooze nu vor mai exista.

CeasDesteptator_Vitacom

Gata! Acum aveți o casă frumoasă și inteligentă!

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.