fbpx

Device-urile lansate de Sony la MWC Barcelona

Device-urile lansate de Sony la MWC Barcelona

22 feb. 2016 Altele

Sony Mobile dezvăluie astăzi un nou look al brandului Xperia, prin lansarea primelor telefoane inteligente de serie „X” – Xperia X, Xperia X Performance și Xperia XA.

DSC04841

Noua generație de camere foto de pe modelel Xperia dispune de autofocalizarea Hibridă Predictivă, dezvoltată în colaborare apropiată cu inginerii camerei α Sony, te lasă să îți alegi subiectul, iar apoi îi prezice mișcările, pentru ca tu să poți surprinde acțiunea într-o focalizare perfectă, fără blurări.

DSC04853

Caracteristicile tehnice avansate solicită o bună capacitate a bateriei, așa că seria Xperia X încorporează managementul inteligent al bateriei, care asigură o durată de viață de până la două zile. Xperia X încorporând pocesorul Qualcomm Snapdragon 650, iar Xperia X Performance procesorul Qualcomm Snapdragon 820.

Hands-on Xperia X:

Fiecare telefon inteligent de serie X vine cu un ecran de sticlă curbat, cu o carcasă rotunjită, continuă, pentru o senzație familiară și plăcută la atingere. Conceptul unitar este extins și la Xperia XA, care încorporează un ecran de tip edge-to-edge, pentru a se adapta la fix în viața ta de zi cu zi.

DSC04857

Sony Mobile lansează și o nouă categorie de dispozitive inteligente:

Xperia Ear reprezintă o nouă generație de căști wireless care îți oferă informatii prețioase despre programul tău, despre vreme sau despre cele mai recente știri, pentru ca tu să fii mereu la la curent, indiferent unde te afli. Tehnologia Sony de recunoaștere a vocii permite răspunderea la comenzi vocale, așa că vei putea realiza vocal apeluri, navigări pe Internet, dicta mesaje sau naviga în anumite foldere.

DSC04842

Se conectează la telefonul tău Android via NFC sau Bluetooth și se leagă la o aplicație gazdă, unde îți poți personaliza setările, inclusiv informațiile de care ai nevoie atunci când te conectezi pentru prima oară dimineața. Xperia Ear va fi disponibil din vara anului 2016.

Xperia Eye încorporează lentilele sferice de 360 de grade, se pare că acesta este noul trend al anului – device-urile 360. Tehnologia sa inteligentă folosește funcția de recunoaștere facială și de detectare a vocii, pentru realizarea de fotografii.

DSC04849

Xperia Projector răspunde la stimuli tactili, sonori și chiar la gesturile pe care le folosești atunci când interacționezi cu ecranul telefonului tău inteligent.

Xperia Agent este reprezentarea unui asistent personalizat. Te va ajuta în viața de zi cu zi, răspunzând la glasul și gesturile tale, oferindu-ți informatii utile, asistență în comunicare și permițându-ți să controlezi dispozitivele de acasă. Este, de asemenea, conceput să răspundă la o serie de comenzi, datorită tehnologiei vocale Sony- și, totodată, are încorporată o camera și un proiector, pentru a reda conținutul pe anumite suprafețe.

RM-X7BT este o comandă Bluetooth pentru mașină, care permite redarea de muzică wireless, prin tehnologia de voce Sony, prin care poți activa funcțiile telefonului în timp ce conduci. Comanda Bluetooth RM-X7BT va fi disponibilă începând cu vara anului 2016.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.