fbpx

Doar pentru adevărații fani Coca-Cola – realme 10 PRO 5G Coca-Cola

Doar pentru adevărații fani Coca-Cola – realme 10 PRO 5G Coca-Cola

27 feb. 2023 Smartphone-uri

realme 10 pro ediția Coca-Cola are logo-ul Coca Cola peste tot pe cutie, vine într-o cutie super mare pentru că vei primi și mascota realme – pe numele ei realmeaw sub forma unei sticle de Coca-Cola, se văd și bulele în ea, asta pe lângă cutia mai mică a telefonului – și ea branduită Coca-Cola.

Atenție! Acest smartphone este o ediție specială în serie limitată!

Eu sunt mare fană Coca-Cola, în adolescență am băut și 5-6l pe zi. Nu recomand, anul ăsta chiar am reușit să rezist vreo 20 de zile fără să beau Cola și sunt mândră de mine. Dar tot sunt fană Coca-Cola și recunosc că de-a lungul timpului mi-am cumpărat chestii doar pentru că erau cu Coca-Cola. Și aș cumpăra și acest telefon.

Unboxing realme 10 Pro Coca-Cola

Review video este mai jos, în video puteți vedea și unboxing-ul telefonului:

Cutia arată super bine, aș păstra-o doar pentru cum arată, dar nu știu unde să o pun…

În cutie primiți și stickere cu Coca-Cola, un card special cu numărul din ediția specială și o cheiță pentru cartela SIM și cardul de memorie ce arată ca un capac de Coca-Cola.

Mai primiți și o husă semi-transparentă ca să se vadă design-ul telefonului. Îmi place husa, pare de calitate și nu cred că o să se îngălbenească…rău.

Adaptorul de priză și cablul de date par simple, chiar sunt șocată că nu sunt și ele branduite.

Dar să ne întoarcem la telefon.

Design realme 10 Pro Coca-Cola

Ador design-ul, nu doar că arată foarte bine, dar materialul de pe spate, ce cred că e plastic, are un finisaj tare mișto. Pare o doză de Cola. Și se și simte foarte bine, nu rămân aprente și lucește tare mișto – logo-ul Coca-Cola chiar pare metalic. Cred că e unul din cele mai mișto design-uri de pe spatele unui telefon, arată bine și e și util și ușor de întreținut. Ador finisajul.

Pe spate sunt și camerele de de 108MP wide și 2MP de adâncime, la fel ca la modelul simplu de realme 10 Pro, în afară de design și chestii extra primite în cutie, nu au mai fost adăugate alte îmbunătățiri.

Dar pe lângă camere avem cercuri cu rușul Coca-Cola, pe marginea dreaptă e scris iar Coca-Cola foarte discret.

Iar dacă deschidem telefonul vedem un wallpaper cu mascota și o temă tot cu Coca-Cola. Până aici totul bine, dar icon-urile de la aplicații arată aiurea rău, strică tot design-ul. Nu le-aș ține pe astea, noroc că le poți schimba.

Ca extra, camera foto face un sunet ce ar trebui să pară că deschizi o sticlă de Cola, dar nu pare, sună aiurea. Iar soneria telefonului e și ea legată de Coca-Cola ca și alte sunetee – de exemplu când îl pui la încărcat.

Specificații

În rest, telefonul e un realme 10 Pro normal cu ecran de 6,72 inci IPS LCD drept, ce se vede bine și vine cu folie de protecție pe ecran. Are un procesor Snapdragon 695 octa-core decent, 128GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de a adăuga un card micro-SD și 8GB RAM.

Camerele principale sunt de 108MP wide și 2MP de adâncime, nu are cameră ultra-wide și nici nu pot spune că face poze super reușite și filmează doar până la 1080p la 30fps. Camera de selfie are 16MP, e bunicică și filmează tot 1080.

Are cititor de amprente și NFC – poți plăti cu telefonul.

Bateria este de 5000mAh, destul de mare și se încarcă la 33W – 50% cam în 30 min. Nu extra rapid, dar ok.

Acum… dacă vrei să-l cumperi… mai greu. La noi, oficial nu se găsește, iar prețul e undeva la 240 euro, dar acum depinde și de livrare. Dar vă anunț imediat ce aflu ceva mai multe detalii.

Ca o concluzie, realme 10 Pro Coca-Cola este un smartphone mid-range dedicat fanilor Coca-Cola. Cineva m-a întrebat dacă îl oferă gratis Coca-Cola ca produs de promovare a brandului, așa că unii nici nu își imaginează să dea bani ca să promoveze apoi Coca-Cola. Din acest motiv zic că este un telefon doar pentru fani. dar spatele lui… sper ca realme să mai facă telefoane cu un așa finisaj.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.