fbpx

Două noi modele din gama Allview Viper – V2 Viper i4G și V2 Viper e

Două noi modele din gama Allview Viper – V2 Viper i4G și V2 Viper e

12 apr. 2016 Smartphone-uri

Allview a lansat smartphone-urile V2 Viper i4G și V2 Viper e, două dispozitive destinate îndeosebi publicul tânăr. Produsele oferă clienților Allview posibilitatea de a-și personaliza telefoanele conform propriului stil, prin imprimarea unei fotografii, a unui model grafic sau a unui citat inspirațional pe capacul telefonului. Pe site-ul allview. ro, utilizatorii pot încărca imaginile care le vor face smartphone-ul unic sau se pot inspira dintr-o serie de fotografii selectate în acest scop.

case app

În plus, display-ul smartphone-ului poate fi asortat în orice moment la vestimetantație grație funcției Cameleon, care permite transpunerea culorilor din jur în interfața telefonului.

Utilizatorii V2 Viper i4G se vor bucura de viteze de download de până la 150 Mbps întrucât terminalul oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD.

Display-urile IPS LCD de 5 inch In-Cell (V2 Viper i4G), respectiv 4,5 inch On-Cell (V2 Viper e) sunt amândouă protejate de zgârieturi prin Soda Lime Glass.

V2 Viper i 4g

Ambele telefoanele lansate astăzi sunt Dual SIM și sunt dotate cu procesor Quad Core 1,3GHz. V2 Viper i4G dispune de 2GB memorie RAM și memorie Flash de 16GB, în timp ce V2 Viper e are 1GB memorie RAM și 8GB memorie Flash. Aceasta din urmă poate fi extinsă pentru ambele terminale cu un card microSD de până la 128GB.

Camera principală a terminalului V2 Viper i4G are 8MP, este dotată cu Autofocus și Led Flash și este protejată cu lentilă UV. Printr-un algoritm inovator de procesare, funcția Super Foto capturează imagini cu dimensiune de 5 ori mai mare decât maximul rezoluției, ajungând astfel până la 40MP.

V2 Viper e este echipat cu o cameră principală de 5MP cu Autofocus și Led Flash.

Pentru ambele terminale utilizatorii au la dispoziție funcții ușor adaptabile oricăror condiții de fotografiere: Mod Profesionist, Foto Oricând, Nocturn, Panoramic, PDF sau GIF. Trebuie neapărat să încerc modul PDF 😀

V2 Viper e

Cele două dispozitive din gama Viper permit prelungirea autonomiei prin Modul de economisire a energiei care oprește rularea aplicațiilor în fundal sau prin Modul extrem care permite accesul doar in funcțiile de bază ale telefonului: Apeluri, Contacte, Mesaje si Ceas.

„Cele două smartphone-uri din gama Viper întruchipează vitalitatea și nonconformismul specifice tinerilor. Sunt terminale care răspund nevoii de viteză a utilizatorilor de internet, fiind în același timp o sursă inepuizabilă de divertisment. În plus, lăsăm originalitatea să-și pună amprenta asupra telefoanelor, care pot etala acum povestea fiecărui utilizator”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

V2 Viper i4G și V2 Viper e sunt disponibile pe bază de precomandă la prețul de 699 lei și, respectiv 499 lei. Livrările vor fi efectuate începând cu 18 aprilie 2016.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.