fbpx

eMag a cumpărat PC Garage, dar platforma PC Garage rămâne disponibilă

eMag a cumpărat PC Garage, dar platforma PC Garage rămâne disponibilă

16 apr. 2016 Altele

Primul magazin online la care am apelat când mi-am cumpărat componentele pentru noul PC a fost PC Garage. Știam că la ei găsesc tot ce am nevoie, componente, periferice, accesorii, unelte, pastă etc. Sper ca această achiziție să ducă la o promovare mai bună a magazinului și a produselor, fără schimbări majore de imagine.

1

PC Garage, magazin specializat în produse IT și electronice, devine parte a grupul eMAG în urma acordului de preluare încheiat în luna aprilie. Dar nu vă speriați, PC Garage nu dispare. În continuare, PC Garage își va dezvolta independent brandul și echipa și va intra pe piețe noi cu ajutor strategic din partea eMAG. PC Garage va fi condus tot de Traian Cristea în calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea și platforma PC Garage vor fi păstrate și dezvoltate.

PC Garage este un magazin online extrem de apreciat și de către gameri, având numeroase jocuri, produse și accesorii de gaming.

2

Traian Cristea, director general PC Garage: “În cei 11 ani de când e pe piață, PC Garage și-a creat reputația de specialist în soluții de IT și gaming, care stă foarte aproape de clienți printr-o comunitate pasionată. Am ajuns la un punct în care ne-am dorit să ne dezvoltăm mai departe și eMAG este cel mai bun partener pe care îl puteam avea. Împărtășim multe valori și dorința de a le oferi clienților cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe piețe noi.

Iulian Stanciu, CEO eMAG: „PC Garage este un nume puternic și apreciat care a reușit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare și cunoaștere foarte bună a produsului și a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate și oamenii talentați din echipă. Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii.

Tranzacția se va finaliza după primirea avizului de la Consiliul Concurentei.

Fondat în 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online din România, cu peste 40.000 produse active și reprezintă un reper pentru toți pasionații de produse gaming și IT. În comunitatea My Garage sunt peste 100.000 de membri pasionați de hardware și overclocking.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.