fbpx

F64 și Grand Cinema & More caută „Fotograful oficial pentru musicalul perfect”

F64 și Grand Cinema & More caută „Fotograful oficial pentru musicalul perfect”

14 apr. 2016 Altele, Foto

Când a fost ultima dată când ai avut ocazia să fotografiezi de aproape repetițiile unui spectacol de mare anvergură? Să fii în spatele scenei, alături de actori și echipa de producție, și să surprinzi cele mai intime și speciale momente din timpul pregătirilor?

Nici măcar nu trebuie să ai un aparat foto profesional. Fotografia perfectă nu ține de numărul de megapixeli ai camerei foto, nici de cel al aprecierilor de pe rețelele de socializare, ci doar de viziunea voastră artistică și de abilitatea de a valorifica un moment.

F64 și Grand Cinema & More te invită la concursul “Fotograful oficial pentru musicalul perfect”, în perioada 11 aprilie – 19 mai ce are ca tematica surprinderea cadrelor care să rezume cel mai bine atmosfera și specificul musicalului ”My Fair Lady”, produs și organizat de Grand Cinema & More.

unnamed

Perioada și etapele de desfășurare a concursului

Etapa 1: Completarea formularului de înscriere de AICI cu link direct către portofoliu și programarea pentru una dintre repetițiile spectacolului, conform regulamentului (11 – 20 aprilie 2016)

Etapa 2: Realizarea de fotografii în timpul repetitiilor si înscrierea fotografiilor în concurs, pe platforma de concurs de AICI (20 – 27 aprilie 2016)

Etapa 3: Vizualizarea și promovarea fotografiilor de către fanii F64, pe platforma de concurs (28 aprilie – 11 mai 2016)

Etapa 4: Jurizarea fotografiilor de către 1 membru F64 și 1 membru Grand Cinema & More, conform criteriilor fotografice (compoziţie, cromatică, încadrare, emoție, poveste etc. (12– 18 mai 2016).

Etapa 5: Anunțarea câștigătorilor pe pagina de Facebook F64 și pe blog (19 mai 2016).

Premiile concursului

Premiul I: 800 de euro + Canon Selphy CP-910 Neagră – Wi-Fi imprimantă foto și titulatura de ”Fotograf oficial al spectacolului”

Premiul II: 400 de euro + Canon Selphy CP-910 Neagră – Wi-Fi imprimantă foto

Premiul III: 300 de euro + + Canon Selphy CP-910 Neagră – Wi-Fi imprimantă foto

Regulamentul oficial al concursului poate fi găsit AICI

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.