fbpx

Gadget Week: 11-18 decembrie 2016

Gadget Week: 11-18 decembrie 2016

18 dec. 2016 Gadget Week

Gadget Week live:

1. Încărcare extra rapidă cu ADATA power bank A10050QC

ADATA a anunțat lansarea power bank-ului A10050QC, cel mai rapid accesoriu de încărcare lansat de companie până în acest moment.

adata-a10050qc-752x525

Produsul utilizează tehnologia integrată Qualcomm Quick Charge 3.0 pentru a accelera încărcarea bateriei și dispune de două porturi de ieșire – un conector USB-C și un conector USB-A. Intrarea este USB-C. Power bank-ul de 10.050mAh are un design texturat, galvanizat, pentru prindere ușoară, utilizează celule premium Panasonic, fabricate în Japonia, și oferă protecție multiplă pentru siguranța utilizatorilor, a dispozitivelor și a mediului înconjurător.

Detalii

2. Singurul proiector DLP 4K UHD Home Cinema din lume – BenQ W11000

BenQ anunţă lansarea celui mai performant proiector home cinema, modelul W11000, singurul video-proiector DLP 4K UHD ce a câştigat prestigioasa certificare THX, dar și prețul este unul pe măsură. BenQ W11000 este în momentul de faţă cea mai performantă soluţie de proiecţie din gama Home Cinema, ce reuşeşte să aducă în confortul casei tale experienţa şi senzaţia sălii de cinematograf.

BenQ W11000 îndeplineşte în totalitate cerinţele CEA, oferind o rezoluţie 4K UHD şi performanţe cinematografice capabile să concureze cu cele ale cinematografelor digitale. Este un video-proiector DLP 4K, cu o luminozitate de 2200 Lumeni, un constrast de 50.000:1 şi un raport de proiecţie ce îi permite să ofere o imagine de 100” de la doar 3 metri distanţă.  

BenQ W11000 este disponibil prin partenerii oficiali BenQ în România, la un preț recomandat de 29.950 de lei.

Detalii

3. Shuffle Cats – un nou super joc mobil de la King

Shuffle Cats este primul joc multiplayer dezvoltat de King Digital Entertainment. Jocul, o adaptare a clasicului Rummy, în varianta cu cărți de joc, poartă utilizatorii în fascinanta lume a anilor ’20, în care o serie de pisici năzdrăvane se cațără pe acoperișuri pentru o rundă de jocuri ilegale.

King a lansat Shuffle Cats - Visual (3)

Interesant este că Shuffle Cats a beneficiat și de implicarea echipei românești – King Bucharest.

King Digital Entertainment este unul dintre liderii segmentului de jocuri destinate platformelor mobile. Sigur ați auzit de Candy Crush, nu? King oferă peste 200 de jocuri în peste 200 de țări

Detalii

4. Trei noi căști sport wireless cu EXTRA BASS de la Sony

Noile căști se pot conecta wireless la smartphone, iar utilizatorii se vor putea bucura de muzica preferată oriunde merg. Conectivitatea Bluetooth cu LDAC asigură o calitate audio superioară, autonomia bateriei fiind de cel puțin 7 ore. Astfel, utilizatorii nu vor trebui să întrerupă sesiunea de antrenament sportiv pentru reîncărcare.

MDR-XB70BT_group_std

Detalii

5. Roaming 4G De la Vodafone în peste 100 de ţări

Începând din decembrie 2016, Vodafone România și-a extins acoperirea internațională a serviciilor de roaming 4G la peste 100 de țări. Serviciile de roaming 4G sunt acum accesibile și clienților care călătoresc în Bahamas, Bolivia, Bulgaria, Cipru, Costa Rica, Ecuador, Honduras, Insula Man, Insulele Feroe, Iran, Jamaica, Mongolia, Pakistan, Republica Moldova, Slovacia și Tanzania.

Pentru a avea acces la serviciul de roaming 4G, utilizatorii trebuie să aibă serviciul 4G activ, să se afle într-o zonă cu acoperire 4G, să dețină un terminal și un SIM compatibil 4G, să aibă un abonament sau o extraopțiune 4G și să activeze serviciile de roaming cu cel puțin 24 de ore înainte de plecarea din țară.

Detalii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.