Ediția video:
1. AOC lansează cel mai rapid monitor de gaming de pe piață – AGON AG251FZ
AOC anunță astăzi cel mai rapid monitor premiul cu panou TN – AGON AG251FZ. Acest display de 25”, atât pentru jucătorii de top, cât și pentru amatorii de esports, are o rată de împrospătare de 240 Hz și un timp de răspundere de doar 1 ms.
AOC AGON AG251FZ – cel mai rapid monitor AGON de până acum – o să fie disponibil în magazine din ianuarie 2017 la prețul recomandat de 2.299 LEI.
Monitorul poate fi, de asemenea, înclinat sau pivotat din modul landscape în cel portret. Ba mai mult, suportul vine cu un mâner atașat, lucru care face monitorul mult mai ușor de transportat către și de la LAN party-uri, spre exemplu. După o sesiune lungă de jucat, ochii utilizatorului sunt protejați de o tehnologie avansată: Flicker-free diminuează procesul de flickering la minimum și modul Low Blue Light reduce lumina albastră nocivă, în timp ce asigură emiterea cantității exacte de lumină albastră pentru o reproducere a culorii cât mai precisă.
2. Cum să dispari de pe internet – Deseat.me
Dezvoltatorii suedezi Wille Dahlbo și Linus Unnebäck au creat Deseat.me, aplicația web care oferă o modalitate rapidă de a șterge existența de pe internet, cu doar câteva clicuri.
Atunci când vă conectați pe site cu un cont Google, aplicația scanează să caute toate aplicațiile și serviciile pe care v-ați creat un cont cu acea adresă de mail (durează câteva minute), apoi creează o listă a acestora cu link-uri de ștergere. Puteți alege voi ce conturi ștergeți.
3. România învață programare la Hour of Code 2016
Hour of Code (Ora de Programare) este cel mai mare eveniment de educație din istorie care-și propune să facă din programarea pe computer un limbaj accesibil oricui și pune la dispoziție gratuit resursele necesare pentru oricine își dorește să își descopere pasiunea pentru tehnologie sau să învețe bazele programării într-un eveniment de o oră.
Programarea te învață cum să gândești logic și cum să rezolvi problemele mai ușor. Creezi singur construcția logica pentru rezolvarea problemei și aproape mereu vei împărți problema în mai multe părți mici, pentru a le rezolva corect pe toate.
Steve Jobs spunea: “Toată lumea ar trebui să învețe programare, pentru că aceasta te învață defapt cum să gândești”.
Timp de 7 zile, între 5 și 11 decembrie, în toată țara se vor susține Ore de Programare cu ajutorul tutorialelor online puse la dispoziție gratuit pe website-ul ro.code.org. Trebuie doar să vă înregistrați evenimentul pe hourofcode.com/ro/ro, să alegeți o oră în perioada 5-11 decembrie și să vă bucurați de ceea ce puteți crea cu ajutorul tehnologiei.
4. Cum a fost la lansarea Honor 8 în România
În comparație cu modele anterioare, noul vârf de gamă are un sistem dual-camera, fiecare cameră având 12MP. O cameră integrează senzorul RGB, pentru captarea culorilor, iar cealaltă cameră integrează senzorul monocrom, pentru fotografii cu mai multe detalii. În plus, senzorul monocrom captează de trei ori mai multă lumină decât în mod normal, îmbunătățind intervalul dinamic al imaginii și reducând noise-ul din fotografii.
Din păcate, în acest moment camera monocrom nu poate face poze separat de senzorul RGB, ca la Huawei P9, dar acest lucru e posibil să fie remediat printr-un update de software.
Mai mult, utilizatorii pot selecta într-o fracțiune de secundă camera frontală de 8MP, iar modul Perfect Selfie va înfrumuseța fiecare zâmbet sau încruntare, pentru selfie-uri demne de a fi distribuite.
5. Noi produse din gama Philips Hue
Hue combină eficiența becurilor LED cu tehnologia intuitivă wireless și controlul inteligent mobil într-un sistem de iluminat unic.
Noua familie de produse Hue White Ambiance integrează cu succes designul modern al corpurilor de iluminat pentru acasă cu sistemul de control inovator bazat pe tehnologie WiFi, care permite utilizarea cu ușurință a scenariilor de lumină prestabilite, în funcție de preferințe. Gama oferă posibilitatea de selectare a corpurilor de iluminat de tip lămpi, aplice, veioze sau spoturi luminoase, existând opțiuni pentru principalele încăperi din casă. Corpurile de iluminat decorative pot fi utilizate în mod independent sau integrate într-o rețea Hue deja existentă în locuință. Noua gamă de corpuri de iluminat Hue White Ambiance va deveni disponibilă și în România începând cu ianuarie 2017.
Testăm împreună Philips HUE Starter Kit