fbpx

Gadget Week: 4 – 11 decembrie 2016

Gadget Week: 4 – 11 decembrie 2016

11 dec. 2016 Gadget Week

1. Allview a lansat mai multe device-uri Smart Home

Allview a lansat Siebo Smart Home –  un sistem smart home care include un număr impresionant de senzori, o oglindă inteligentă și o cameră cu rol de unitate centrală denumită Siebo SmartCam. Senzorii pot fi controlați de pe smartphone sau tabletă prin intermediul aplicației Android dezvoltate de Allview. Aplicația aferentă pentru sistemul de operare iOS va fi disponibilă în curând.

IMG_2213

Am fost zilele trecute la lansare și am rămas impresionată de număr mare de device-uri ce îți pot transforma casa în una inteligentă. Device-uri precum: oglinzi inteligente (una chiar rezistentă la umezeală – pefectă pentru baie), SmartCam, cântar inteligent ce se conectează la SmartMirror, senzor apă, tester piele, priză inteligentă, alarmă, bec inteligent, sistem inteligent de tras draperiile, variator de lumină, senzor gaz, termostat, dispozitive care controlează lumina artificială și naturală, umiditatea etc.

Sursă

2. Evenimentul de gaming Join The Republic se mută în Media Galaxy Park Lake

În perioada 9-18 decembrie 2016, gamerii din capitală sunt așteptați în Media Galaxy Park Lake București (etajul -2) să testeze cele mai tari sisteme ROG și să participe la turneele de CS:GO și Hearthstone.

Organizat împreună cu Media Galaxy, noul eveniment ASUS ROG promite adrenalină, premii ROG super atractive în cadrul competițiilor și multe alte surprize la tombolele din weekenduri. Cei mai buni jucători vor fi răsplătiți cu rucsacuri ROG Shuttle, mouși ROG Buzzard GX860 și baterii externe ASUS ZenPower. Regulamentele, formularele de înscriere și desfășurătoarele turneelor sunt disponibile pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers România, cât și pe paginile evenimentelor: https://www.facebook.com/events/1757107547945865/ și https://www.facebook.com/events/266050093797721/.

IMG_2241

Sursă

3. S-a redeschis magazinul Orange de pe Bulevardul Lascăr Catargiu

Orange a redeschis de câteva zile magazinul de pe Bulevardul Lascăr Catargiu, magazin ce este considerat acum un nou smart shop în București, și astfel Orange ajunge la 18 smart shop-uri în toată țara. Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 08:30- 19:30 și sâmbătă între orele 09:00-16:00 – Cu excepția zilelor de 29 – 30 decembrie, când magazinul este deschis între orele 08:30- 19:30.

Oferta specială de lansare Orange smart shop din Bulevardul Lascăr Catargiu, valabilă până pe 28 decembrie 2016:

–          20 euro reducere pentru toate smartphone-urile 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni, cu exceptia Samsung S7 Family

–          20 euro reducere pentru toate tabletele 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni

–          50 euro reducere pentru telefoanele S7 Family achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni

–          25% reducere la toate accesoriile disponibile în magazin

Sursă

4. Moto Z este acum disponibil în România

Eu am fost prezentă la lansare, ba chiar i-am ajutat pe cei de la Lenovo cu un live în care v-am prezentat cele 4 module:

Moto Z cu Moto Mods 2

  • Modulul Incipio off GRID Power Pack crește instant durata de viață a acumulatorului cu până la 22 de ore.
  • Modulul Hasselblad True Zoom creează fotografii ca niciodată, datorită funcției de zoom optic de 10x și flash-ului Xenon. Opțiunea de fotografiere în format RAW asigură mai mult control și flexibilitate, iar controlul de focalizare și declanșare a fotografiilor garantează o experiență de utilizare memorabilă. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare ireproșabilă a fotografiilor.
  • Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W și oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate.
  • Modulul Insta-Share Projector adaugă un proiector care transformă orice suprafață într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii.

În plus, Moto Style Shells sunt carcase realizate din materiale premium, precum lemn sau piele, care le oferă consumatorilor o experiență personalizată.

Sursă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.