fbpx

GG #blp8

GG #blp8

9 aug. 2015 Altele, Jocuri

Ce poate să fie mai distractiv decât o zi în care să te joci non-stop?  O zi relaxantă, într-o locație perfectă pentru socializare, o zi în care să te joci Hearthstone, FIFA2015, Mortal Kombat X , shootere și boardgames.

afisblp8

Recunosc că la turneul de FIFA2015 nu am avut curaj să mă înscriu, dar m-am bucurat enorm că Bogdan (câștigătorul concursului organizat de mine) a luat locul 2.

IMG_8312

Turneul de Mortal Kombat X a strâns mulți participanți buni, eu nu am avut vreo șansă să câștig, nici măcar nu am ajuns în sferturi…

IMG_8375

Un alt joc mi-a făcut mie cu ochiul – Hearthstone, joc unde m-am descurcat ceva mai bine, dar tot nu am reușit să ajung în finală.

Măcar am oferit un scurt interviu celor de la DIGI24 despre Hearthstone. Da, am ajuns și la TV!

11231086_886089904771678_1418745153825196514_n

Ne-au fost puse la dispoziție și tablete și smartphone-uri pentru a ne juca. A fost organizat și un concurs  în parteneriat cu HTC unde câștigătorul a plecat acasă cu un smartphone nou-nouț de la HTC. Căștigătorul a fost cel care a avut cel mai bun scor la jocul Duet, un joc pentru smartphone-uri/tablete incredibil de greu.

IMG_8268

Premiile câștigătorilor au fost oferite de Bitdefender AntivirusHTCFlancoASUSmâncarea a fost marca  Calif, gustările sănătoase au fost de la NativeBox.ro, iar afterparty-ul a fost organizat la Shoteria. Și acum încă îmi pare rău că nu am stat și la afterparty.

IMG_8273

Sistemele de gaming oferite de ASUS nu doar că arătau super, dar se și mișcau foarte bine. Republic of Gamers FTW!

IMG_8355

Chiar dacă nu am ajuns prea sus în cadrul turneelor, cu siguranță m-am distrat pe cinste. Am învățat să joc și Exploding Kittens (joc adus de Pandutzu), m-am uitat puțin și la filme HD de la Digi și, cel mai important, am râs și am glumit cu cea mai fun gașcă de gameri/bloggeri.

IMG_8301

Ediția #blp8 a fost cea mai mare de până acum, cu cel mai mare număr de participanți, și a fost prima ediție care a continuat cu un afterparty.

Sper să ajung și la #blp9 🙂 că tare aș vrea să fac un video în care să vă prezint de ce este Bloggers Lan Party așa mișto.

IMG_8317

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by DigiMavenhut, Bitdefender AntivirusHTCFlancoASUSCalifShoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.