fbpx

Hai să deschidem 50 de pachete TGT – Hearthstone

Hai să deschidem 50 de pachete TGT – Hearthstone

22 sept. 2015 Altele

TGT, adică The Grand Tournament, este cel mai nou expansion pentru binecunoscutul joc Hearthstone, nu un Adventure, așa cum sunt Naxxramas sau Blackrock Mountain.

Cei de la Blizzard România au fost drăguți și mi-au oferit preorder-ul pentru TGT, 50 de pachete doar cu cărți din cel mai nou expansion.

The_Grand_Tournament_Banner_png_jpgcopy

Mai jos aveți un video cu toate cărțile pe care le-am primit în cele 50 de pachete. Multe dintre ele se repetă, dar nu zic nu nici la free dust pentru că așa am reușit să-mi craftez încă o legendară pe lângă cele 2 pe care le-am primit în pachete. Am încercat să vorbesc despre fiecare carte în parte și explic puțin în ce deck-uri poate fi folosită și cât de folositoare este.

TGT este comparabil cu Goblins Vs Gnomes ca mărime și este asemănător cu Argent Crusade din World Of Warcraft. Scopul inițial al Argent Crusade era să găsească cei mai buni campioni ai lumii prin intermediul unui turneu. Acești eroi urmau să fie trimiși în cea mai grea misiune pentru a învinge  forțele răului (The Lich King). Varianta Hearthstone a acestui turneu este, desigur, luată mult mai în glumă, în stilul caracteristic Hearthstone.

WDLT4AX683E61437158904355

The Grand Tournament a introdus nici mai mult, nici mai puțin de 132 cărți noi, printre care noi legendare și multe combo-uri noi și interesante. Vor fi adăugate destule cărți pentru a construi Pirate deck-uri.

O altă noutate adusă este INSPIRE. Cărțile care au acest keyword vor avea bonusuri sau acțiuni care se vor activa atunci cand eroul folosește Hero Power-ul. Minionii Inspired vor primi +1 Atac, Windfury, -1 Mana cost, Health Restore, etc.

6GAKN1XSQLOV1437159022065

Desigur, și un nou playing board a fost introdus în joc, board despre care producătorii zic că ar fi cel mai complex și cel mai interesant board introdus până în prezent.

Preorder-ul costa 34.99 Lire(Android/Mac/PC) sau 39.99 Lire pentru iOS și venea și cu un card back. Acum dacă vreți să cumpărați 50 de pachete TGT trebuie să plătești 5.000 gold sau 44,99 euro pentru 40 de pachete.

Comentarii

  1. M-am uitat la tot video-ul zilele trecut chiar daca , mergea in 2 fps-uri :)) , foarte frumos card back , din pacate eu l-am omis pe acela…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.