fbpx

Heroes of the Storm Prepare for Battle

Heroes of the Storm Prepare for Battle

19 feb. 2015 Jocuri, Lansari

Ai încercat Heroes of the Storm? Dacă da, te aștept la evenimentul Heroes of the Storm ce va avea loc sâmbătă, 21 februarie, în Nexus Gamers Pub.

HEROES_STORM_A2
Blizzard Entertainment și Nexus Gamers Pub, împreună cu ASUS ROMANIA și LIKEIT, organizează evenimentul Heroes of the Storm Prepare for Battle, prima și cea mai bună ocazie de a fi alături de fanii jocului.

Link eveniment – https://www.facebook.com/events/444327209057269/

Primii 250 de participanți sunt câștigători. În plus, toți cei prezenți vor avea posibilitatea să câștige premii constând în goodies oferite de ASUS ROMANIA și LIKEIT, periferice ASUS Strix, dar și invitații pentru DreamHack oferite de ComputerGames.ro.

„Primii 250 de participanți care își vor confirma participarea pe adresa de email nexusbucharest@gmail.com cu numele complet, adresa de email și numărul de telefon și care se vor prezenta sâmbătă seară la datorie în Nexus Gamers Pub vor primi garantat, în cel mult 24 de ore de la finalul evenimentului, o cheie pentru Heroes of the Storm Closed Beta. Nu a fost niciodată atât de ușor să obții o cheie pentru Heroes of the Storm, iar noi știm că o vrei, așa că ne vedem acolo.”

HEROES_STORM_FB

Unde? – Nexus Gamers Pub, Bvd. Regina Elisabeta, nr. 37
Când? – Sâmbătă, 21 februarie, ora 19:00
Cu cine? – Cu Octav ‘ang’ Crețu, Bobospider, Adrian Adila, alți invitați surpriză și mulți, mulți fani.

Ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.