fbpx

Huawei lansează în România P9 lite

Huawei lansează în România P9 lite

9 iun. 2016 Smartphone-uri

După succesul înregistrat cu P9, Huawei lansează în România și varianta mai accesibilă cu specificații ceva mai slabe – Huawei P9 lite, model care este tot un smartphone de top în categoria lui.

Unul din diferențiatorii pe care telefonul îi are, în comparație cu alte modele din categoria sa, este senzorul de amprente securizat prin tehnologia de ultimă generație ARM TrustZone.

Huawei P9 lite

Modelul integrează un ecran FHD, cu diagonală de 5,2 inci, rezistent la zgârieturi datorită protecției oferite de Corning Gorilla Glass 4. Ecranul este aproape identic cu cel de la Huawei P9. Cu un design modern, ultra-slim, telefonul este ușor de utilizat datorită raportului ecran-carcasă de 76,4%, dar și a greutății reduse de doar 147 grame și a grosimii de 7,5 mm.

Bateria de 3000 mAh și tehnologia SmartPower 4.0, ambele integrate în noul Huawei P9 lite, cresc durata de viață a bateriei. În plus, utilizatorii pot selecta manual una din cele trei opțiuni pentru eficientizarea consumului de energie: Performance, Smart și Ultra-power saving. În cazul ultimei opțiuni, durata de viață a bateriei este aproape dublată.

P9 lite se laudă și cu performanțe de top, datorită puternicului procesor HiSilicon Kirin 650, conceput pentru a eficientiza resursele telefonului. În ceea ce privește memoria disponibilă, dispozitivul oferă 2GB de RAM și 16 GB de stocare, spațiu care poate fi extins cu ușurinta cu ajutorul unui card microSD.

ttt-1

Un alt capitol la care Huawei P9 lite excelează este cel dedicat fotografiei, datorită camerei sale foto performante de 13 MP. Aceasta include modul de fotografiere PRO, clienții vor putea seta manual expunerea, nivelul ISO și balansul de alb. Mai mult decât atât, P9 lite integrează un mod PRO și în cazul capturilor video. Tot legat de partea video, tehnologia pentru stabilizarea optică a imaginii (OIS) a fost inclusă, astfel că utilizatorii vor putea surprinde clipuri video clare în orice condiții de iluminare. Din păcate, P9 lite nu dispune de camera foto duală cu lentile Leica.

Noul model Huawei vine cu interfața EMUI 4.1, care poate fi însă personalizată extrem de mult, datorită varietății mari de teme disponibile dintre care utilizatorii pot alege.

Disponibil în două variante de culoare, alb și negru, modelul va avea un preț de aproximativ 1.200 lei, în varianta fără abonament.

Comentarii

  1. Un telefon care se apropie de fratele lui mai mare, P9. Știu că trebuia să se simtă acel preț mai scăzut undeva, dar chiar îmi pare rău de dispariția camerei duale. Am așteptări mare de la cameră având în vedere camera de pe P8 lite care nu era chiar foarte departe de al lui P8. O să îi faci review?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.