fbpx

Idee de cadou de Secret Santa – Urban Wallet

Idee de cadou de Secret Santa – Urban Wallet

20 dec. 2016 Altele

Luna decembrie mai este denumită și luna cadourile, pentru că pe lângă cadourile pe care trebuie să le cumperi familiei și iubitei/iubitului, la modă acum e să cumperi un cadou și unui amic pe care îl tragi la sorți. Sigur ați auzit de Secret Santa, devenit rapid o tradiție chiar și printre liceeni.

E greu să alegi un cadou la un preț decent care să placă oricui, mai ales unei persoane pe care nu o cunoști foarte bine.

Ieri m-am văzut cu Alexandru Penu de la Urban Wallet ca să-mi ofere un cadou perfect de Secret Santa – portofelul inteligent Urban Wallet. Cu ocazia asta am filmat și un live în care v-am povestit ce este Urban Wallet, de ce ar fi un cadou perfect de sărbători, mai ales pentru Secret Santa și de unde îl puteți cumpăra.

Cei de la Urban Wallet au creat un portofel securizat care nu permite copierea datelor și furtul de bani de pe cardurile Contactless, dar care și arată foarte bine, fiind personalizate cu orice imagine aleasă de client sau cu imagini prestabilite, o idee foarte bună pentru cadoul perfect. În plus, buletinul încape la fix în el, materialul este reciclabil și impermeabil, iar portofelul este foarte subțire.

Modelul primit de mine:

20161220_221319

Pe site-ul Urban Wallet aveți mai multe modele de unde puteți alege, de la culori simple până la desene amuzante. Iar dacă alegeți Mistery Wallet, portofelul primit o să fie surpriză, dar sigur ceva pe gustul vostru. Ca să nu mai zic că este un produs handmade realizat cu multă dăruire și dragoste.

20161220_221358

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.