fbpx

Încărcătorul XtremeMac Dual USB – Vitacom

Încărcătorul XtremeMac Dual USB – Vitacom

12 ian. 2016 Altele

Acest dispozitiv a fost lansat în anul 2011 la CES, iar în anii următori a fost un device apreciat în mai multe țări.

XtremeMac este unul din principalii producători de accesorii pentru device-urile Apple, dar acest încărcător este compatibil cu mai toate smartphone-urile și tabletele HTC, Samsung, Blackberry, Sony, MP3 playere, sisteme GPS, camere foto digitale și multe altele.

IMG_4612

Acest încărcător universal are două porturi de încărcare USB (2×2.4A) ce permit încărcarea simultană a două device-uri. Încărcătorul oferă o putere de 10wați pentru a asigura o încărcare rapidă. Da, XtremeMac Dual USB oferă Fast Charging pentru device-urile Apple.

Încărcătorul XtremeMac Dual USB este compact și ușor, vine și cu patru accesorii pentru diferite prize, așa știi sigur că îl poți folosi cu încredere și când pleci în vacanță. Cele patru accesorii se pot monta și demonta foarte ușor și păstrează un design simplu pentru întregul aparat. În pachet vei găsi și un cablu USB special pentru iPhone-uri de un metru și un manual de utilizare.

IMG_4613

Pe dispozitiv se află și un led ce arată că device-urile din aparat încă se încarcă sau dacă au ajuns la 100% la nivelul bateriei.

Din păcate funcția de Fast Charging nu funcționeză și pe alte device-uri, ci doar pe iPhone-uri, chiar dacă ai cablu USB de încărcare compatibil cu Fast Charge.

IMG_4616

XtremeMac Dual USB e o soluție foarte bună pentru posesorii de device-uri Apple, și nu numai, care vor și un încărcător universal pentru priză și un device pentru încărcarea rapidă a două device-uri simultan.

Prețul acestui device este de 210lei pe site-ul Vitacom.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.