fbpx

Începe acțiunea „Detastaturizarea”

Începe acțiunea „Detastaturizarea”

22 sept. 2015 Altele

Din cele trei mese recomandate ale zilei, cel puțin două mă prind la calculator. Încerc pe cât posibil să salvez tastatura de sosuri, firimituri și mai ales de suc, dar cei care ma cunosc știu că dacă scuturi bine tastatura mea… sigur găsește ceva resturi de mâncare. Ca sa nu mai zic că am schimbat 3 mouse-uri până acum, după ce am pus suc pe ele.

Exact pentru persoane ca mine, Pizza Hut lansează o campania „Detastaturizarea”, campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş.

Pizza Hut_Detastaturizarea

Practic și comod, prânzul deasupra tastaturii de la birou a devenit deja rutină. Suntem mereu în criză de timp și preocupați de soluționarea task-urilor, așa că nicio secundă nu trebuie pierdută. În schimb, efectele negative nu întârzie să apară. Concentrați asupra lucrurilor uzuale sau pur și simplu conectați la Internet, uităm să socializăm, să ne mișcăm, să … mâncăm.

Video-ul campaniei este tare amuzat, trebuie să-l vedeți:

Odată cu lansarea campaniei, Pizza Hut adaugă în meniu trei oferte noi și variate, un motiv în plus pentru români să ia masa în oraș:

Meniul 1 conține un antreu (la alegere dintre: Bruschette cu roșii și parmesan, cornulețe, cartofi copți, simpli sau cu Mozzarella) sau o salată Fresh + o pizza mică, la prețul special de 15,9 lei.

Meniul 2 include un antreu (la alegere dintre Caprese și Quesadilla) sau o salată Caesar + o pizza mică sau o porție de paste Sautee (oricare rețetă, exceptând Penne Quattro Formagii, Tagliatelle al Salomne și Penne Alfredo Carnivore), la prețul de 22,9 lei.

Meniul 3 conține un antreu (la alegere dintre Quesadilla și Frigărui de legume) sau o salată Caesar + o pizza mică sau o porție de paste Sautee (oricare rețetă, exceptând Penne Quattro Formaggi, Tagliatelle al Salmone și Penne Alfredo Carnivore) + un desert Dolce Vita, la prețul de 32,9 lei.

Pizza Hut_Redescopera bucuria meselor in oras

*Ofertele sunt valabile până pe 5 noiembrie 2015, de luni până duminică, atât în restaurant, cât și la pachet. Rețetele de pizza sunt disponibile pe blaturile Pan, Classic și Thin’n Crispy, dimensiunea mică, din categoriile Favorite, Speciale și Complete.

Comentarii

  1. Pfoai ce tare spotul , hahahha , chiar m-a lasat masca cand le-a bagat o tastatura sub farfurie=)))))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.