fbpx

Primii pași către un start-up pot începe la Innovation Labs 2016

Primii pași către un start-up pot începe la Innovation Labs 2016

20 feb. 2016 Altele

V-am tot ținut la curent cu edițiile anterioare Innovation Labs, principalul program de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice din România, iar anul ăsta nu o să fie diferit. Programul este organizat în București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

InnovationLabs 2016

Innovation Labs este dedicat tinerelor echipe, care au o idee creativă de tehnologie, dornice să trăiască experiența unui start-up tehnic, în ecosistemul românesc de business, alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în domeniul tehnologiei. Programul este organizat de Tech Lounge în parteneriat cu Orange, Carrefour și The Romanian-American Foundation.

Tinerii participanți pornesc de la o idee pe care o rafinează treptat și o transformă într-un prototip viabil și persuasiv, cu sprijinul mentorilor. Direcțiile Innovation Labs 2016 sunt: Agricultură, Cyber-Security, Health & Lifestyle și Retail.

IMG_4658-1024x683

Innovation Labs 2016 va debuta cu Hackathon-ul din București, între 5 – 6 martie 2016, în Universitatea Politehnica din București. Tinerii sunt invitați să se înscrie până pe 3 martie 2016, completând formularul disponibil pe website-ul programului: www.innovationlabs.ro. O săptămână mai târziu, între 12 – 13 martie 2016, vor avea loc Hackathoanele din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara. Perioada de înscriere pentru acestea este până pe 10 martie 2016, iar înscrierile se pot face tot pe www.innovationlabs.ro.

Best-Business-Vitabox.me_

Hackathon-ul de 24 de ore oferă tinerilor șansa de a-și contura ideile mai clar, a le demonstra în practică și a-i convinge pe cei din jur de potențialul lor. Cele mai bune echipe vor continua în programul de mentorat din martie – mai, întâlnindu-se săptămânal cu specialiști din industria ICT și din ecosistemul antreprenorial pentru a-și rafina prototipul inițial spre un produs viabil cu aplicații directe în piață.

Echipele își prezintă prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, în fața potențialilor investitori, parteneri și mass media. Este un eveniment vibrant și în același timp un nou început pentru echipe – care au șansa de a câștiga atenția finanțatorilor și utilizatorilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.