fbpx

Internet gratis pentru clienții Vodafone

Internet gratis pentru clienții Vodafone

9 feb. 2016 Altele, Oferte

Vodafone România devine primul operator care garantează un nivel optim al satisfacției pentru toți utilizatorii săi, abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Dacă, din orice motiv, un utilizator al serviciilor Vodafone România nu este complet satisfăcut și oferă feed-back în această privință, va fi recompensat cu o zi întreagă de Internet gratuit.

DSC04448

Începând din data de 16 februarie, toți utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experiența referitoare la serviciile Vodafone România direct prin intermediul aplicației MyVodafone. Fiecare utilizator care oferă feed-back relevant primește o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat în până la 48 de ore de la completarea formularului din aplicație și va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

DSC04462

Mai mult decât atât, toți utilizatorii Vodafone România pot beneficia de trafic gratuit de date la Metroul din București, între 8 februarie și 31 martie.

Astfel, zona Metroului din București va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, încerca noi experiențe digitale, precum conținutul îmbogățit al Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conținut digital de business sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online. Traficul de date înregistrat la Metroul din București va fi gratuit pentru toți utilizatorii Vodafone – abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business – până la 31 martie 2016.

DSC04464

De asemenea, pentru a experimenta capabilitățile superioare ale rețelei, toți românii pot beneficia și de un nou week-end de Internet nelimitat gratuit, în 13 și 14 februarie. Vodafone oferă o nouă experiență gratuită de Internet ce va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă din România, indiferent de rețeaua pe care o utilizează, să navigheze gratuit pe Internet timp de două zile, în weekend-ul 13-14 februarie. Această experiență gratuită de date, fără costuri suplimentare și limitări de viteză, este valabilă pentru toți utilizatorii serviciilor Vodafone – prepaid, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business.

DSC04482

Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone România vor putea, de asemenea, să se bucure de experiența Internetului nelimitat gratuit, solicitând o cartelă SIM în orice magazin Vodafone sau în rețeaua de magazine partenere Vodafone, începând din 8 februarie.

DSC04469

Dorim să evidențiem cea mai recentă realizare a rețelei noastre – certificarea Best in Test pentru date și voce – și să demonstrăm supremația rețelei noastre, devenind primii care garantăm satisfacția clienților noștri, indiferent de tipul serviciilor utilizate, în concordanță cu noua noastră campanie: 100% mulțumit sau recompensat. Mai mult decât atât, pentru a îmbunătăți și mai mult nivelul satisfacției clienților, suntem receptivi pentru orice utilizator și îl recompensăm printr-o zi întreagă de trafic gratuit de date, pentru a îl folosi în rețeaua noastră, care a înregistrat cele mai bune performanțe”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Comentarii

  1. Cu totii ne dorim net gratis in cat mai multe locuri! Vodafone ofera un internet de calitate si castiga mult teren prin acest lucru. Sper sa isi dezvolte retelele foarte mult si sa avem acces la 4G peste tot!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.