fbpx

Lansarea Heroes of the Storm are loc pe 2 iunie

Lansarea Heroes of the Storm are loc pe 2 iunie

28 mai 2015 Jocuri

Pe data de 2 iunie va avea loc lansarea oficială Heroes of the Storm!

Jocul se va lansa cu peste 30 de caractere, peste 130 de skin-uri, 7 câmpurile dinamice de luptă, 14 mount-uri și peste 430 de nuanțe diferite de culori pentru a îți personaliza complet caracterul.

HOS_Logo_2015_m02

Pentru a celebra lansarea jocului, Blizzard Entertainment va susține un eveniment ce va fi transmis în direct de la Londra pe data de 1 iunie, la 22:30 (ora locala). Urmăriţi http://www.nexuscalling.com/ pentru cele mai noi informaţii legate de acest eveniment şi pentru a viziona stream-ul live din seara zilei de 1 iunie.

Heroes of the Storm va fi disponibil și prin intermediul partenerilor retail din România, de unde jucătorii vor putea achiziționa un Starter Pack la un preț recomandat de 89,90lei, cu aproximativ 66% mai puțin față de costul total al tuturor itemelor incluse luate separat. Acest pachet include 5 eroi, un skin și un mount exclusiv, iar codurile disponibile în pachet sunt individuale.

În plus, primele 150 de precomenzi efectuate prin intermediul Altex şi Media Galaxy includ şi un tricou Heroes of the Storm gratuit, iar surprizele nu se vor opri aici.

01

Conţinut starter pack:

Eroi – Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara și Sonya

Skin – Zeratul Ronin

Mount – Gold Tiger

tjte

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.