fbpx

mReady cauta 5 programatori Android

mReady cauta 5 programatori Android

28 apr. 2014 Altele
Cei de la mReady sunt in cautare de programatori Android care sa li se alature echipei.
Weekend-ul la Birou
Cine sunt cei de la mReady? Poate nu ai auzit de ei dar sigur ti auzit de cel putin una din aplicatiile de mobil realizate de ei: AutoRO, La multi ani!, Coke transformation, KPMG TaxExpress, Breinst brain, aiPizza, Povestila, The Pole, Sorcova, Vreau KFC si multe altele.
Procesul de selectie este unul cu totul special si este adresat atat programatorilor cat si celor care nu stiu cod.

„Conceptul campaniei are la baza vitamina mReady, un remediu profesional ce isi propune sa contribuie la ameliorarea simptomelor cauzate de cladiri inalte de birouri, cafea la dozator, acces prin badge, cravata si costum, prin oferirea unui loc in echipa agentiei.

mReady cauta 5 pasionati de tehnologie, aflati in permanenta la curent cu noutatile din domeniu, eficienti la nivelul lucrului in echipa, cu un strop de umor si cunostinte solide de codare la purtator. Pozitiile deschise incep de la nivelul de junior code manager pana la nivelul de senior code manager, astfel incat pot aplica atat programatori cu experienta, cat si studenti in ani terminali sau la master.”

Campania de recrutare se desfasoara pe platforma vitamina.mready.ro. Accesul la vitamina mReady este asigurat de parcurgerea unei serii de probe care testeaza abilitatile profesionale ale candidatilor si le ofera sansa de a cunoaste echipa in cadrul unui interviu in mansarda creativa mReady.

Sunt convinsa ca o sa va placa atmosfera, locatia („intr-un birou inconjurat de peisajul boem si verde al Dorobantiului”) si mai ales echipa. Am avut ocazia sa cunosc anul trecut cativa membri ai echipei mReady si am fost placut surprinsa, nu sunt anti-sociali, seriosi sau lipsiti de umor – asa cum credeam ca sunt majoritatea programatorilor. Daca si tu esti plin de viata, pasionat de ceea ce faci si cu simtul umorului, sigur o sa te acomodezi perfect in echipa mReady.

Pentru mai multe informatii despre mReady, accesati www.mready.net si pagina de Facebook – https://www.facebook.com/mreadynet.

Si imaginile de promovare mi se par foarte reusite.
mready
Job-ul in Pipera
Conceptul creativ este realizat de The Beards Studio.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.