fbpx

Net nelimitat în weekend de la Orange

Net nelimitat în weekend de la Orange

11 sept. 2016 Oferte

De vineri până duminică, Orange oferă net nelimitat. Asta da ofertă!

Toamna aceasta la Orange, finalul de săptămână vine cu internet 4G nelimitat și oferte speciale la telefoane, tablete și accesorii, la activarea sau prelungirea unui abonament din oferta curentă.

Oferta toamna

Astfel, clienții care activează sau reînnoiesc un abonament din oferta curentă de voce mai mare de 14 euro sau unul de date mai mare de 12 euro pe o perioadă de 24 luni beneficiază de internet nelimitat în fiecare weekend pe toată perioada contractuală. În plus, pot achiziționa la prețuri speciale telefoane, tablete și accesorii în magazinul online în fiecare weekend prelungit, de vineri până duminică.

Abonamentele Orange Me primesc acum resurse suplimentare de internet în rețeaua națională, începând cu Orange Me 8. Acestora se adaugă și internet și voce în roaming, începând cu Orange Me 17, pentru a împărtăși de oriunde și oricând cu cei dragi cele mai frumoase experiențe.

Micii întreprinzători au parte, de asemenea, de internet gratuit nelimitat în weekend și de reduceri la dispozitive mobile și accesorii, precum și de alte noutăți prin pachetele dedicate Orange Pro. Acestea oferă mai multe resurse de roaming lunare incluse în abonament începând cu Orange Pro 16, iar pachetul Orange Pro 12 are acum mai mult internet mobil în rețeaua națională.

Orange Open

În plus, în peste 90 de orașe din România sunt disponibile noile oferte convergente fix-mobil Orange Open cu internet fix prin fibră cu viteze de până la 1Gbps, televiziune prin cablu cu peste 160 de canale și voce mobilă nelimitat. Acestea primesc resurse adiționale prin abonamentele mobile incluse, Orange Me 14-Orange Me 42.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.