fbpx

Noi super-routere de la ASUS au fost lansate în România

Noi super-routere de la ASUS au fost lansate în România

11 feb. 2016 Altele

ASUS a lansat în România routerele RT-AC5300 și RT-AC88U, alături de repetorul de semnal Wi-Fi RP-AC68U.

În ziua de azi, conexiunea la internet este extrem de importantă, iar routere au devenit mici „monștrii”. ASUS RT-AC5300 este considerat cel mai rapid router din lume, chiar mai rapid decât o conexiune prin cablu, iar prețul lui este unul pe măsura specificațiilor –

În cazul în care nu aveți nevoie de atâta putere, RT-AC88U pare o variantă mai bună și un pic mai ieftină –

unnamed

RT-AC5300 stabilește un nou nivel de performanță, fiind echipat cu 8 antene și tehnologie Broadcom NitroQAM.

ASUS RT-AC5300 este un router tri-band wireless de înaltă performanță, cu tehnologie Broadcom NitroQAM ce oferă, în mod combinat, cele mai mari viteze Wi-Fi din lume cu valori ce ajung la 5334Mbit/s.RT-AC5300 utilizează o configurație de antene MIMO 4×4 (4 transmițătoare, 4 receptoare) pentru toate cele trei benzi. Combinat cu AiRadar pentru formarea fasciculului de unde și Tri-Band Smart Connect, RT-AC5300 oferă performanțe remarcabile pentru dispozitive multiple, acoperind o arie foarte largă.

stage_5_img

ASUS RT-AC5300 include un accelerator de performanță pentru gamingul online, prin intermediul Gamers Private Network (GPN) de la WTFast, care reduce în mod semnificativ timpii de răspuns și latența, având viteze mai bune decât o legătură prin cablu. WTFast folosește GPN, o rețea dedicată, globală, ce oferă utilizatorilor cei mai mici timpi de răspuns și cele mai scăzute latențe, parametri critici pentru jocurile online. GPN poate reduce timpul pentru ping cu 30-60%, reduce abaterile de la viteza medie cu 70-90% și taie răspunsurile rutelor invalide cu 70-90%.

Prin rutarea automată a pachetelor de date din jocuri pe cea mai eficientă rută de internet, pierderile de informație sunt reduse, asigurând răspunsul rapid și o experiență plăcută de gaming. GPN suportă practic toate jocurile multi-player de competiție și are setări optimizate pentru cele mai populare titluri.

Lățimea de bandă a unui router wireless este împărțită între dispozitivele conectate ce se află în casă, incluzând laptopuri, telefoane mobile, tablete sau televizoare inteligente. Pentru a furniza lățimea de bandă suplimentară pentru aceste dispozitive, RT-AC5300 utilizează trei benzi din clasa AC5300, cu două benzi inteligente de 5GHz și una de 2.4GHz. Tehnologia Broadcom NitroQAM crește viteza maximă a fiecărei benzi de 5GHz de la valoarea standard de 1734Mbit/s la 2167Mbit/s, iar cea de 2.4GHz crește de la 800Mbit/s la 1000Mbit/s pentru un total de 5334Mbit/s, de cinci ori mai mult decât o conexiune cablată Gigabit Ethernet. Viteza de transfer dusă la extrem conferă o serie de avantaje routerului RT-AC5300, utilizatorii având toate resursele necesare pentru gaming online cu latențe reduse, streaming fluid pentru clipuri 4K/UHD și partajarea rapidă a fișierelor între dispozitivele conectate.

Tehnologia Tri-Band Smart Connect selectează în mod inteligent frecvența optimă pentru fiecare dispozitiv, bazându-se pe viteza acestuia, puterea semnalului și aglomerarea fiecărei benzi.  Rezultatul constă într-o acoperire mai bună și în mai multe conexiuni stabile, în permanență.Pentru utilizatorii avansați, suportul pentru Link Aggregation (802.3ad) furnizează o modalitate de combinare a celor două porturi Gigabit Ethernet LAN într-o singură conexiune cablată, ultra-rapidă, de 2Gbit/s (utilizând două cabluri de rețea). Această funcție, găsită în mod normal pe switch-urile profesionale, va primi o atenție specială din partea utilizatorilor ce posedă servere de stocare NAS, compatibile cu acest standard. Utilizatorii vor putea să exploateze la maximum capacitățile serverelor NAS, pentru backup-ul rapid al datelor și partajarea acestora.
Routerul RT-AC88U oferă rate de transfer combinate de până la 3168 Mbps, optim pentru streaming video 4K/UHD.

RT-AC88U

Routerul ASUS RT-AC88U accelerează traficul în rețea cu ajutorul a tehnologiei Broadcom NitroQAM obținând rate de transfer de până la 3167Mbit/s. Designul cu patru antene, combinat cu ASUS AiRadar pentru modelarea semnalului radio, oferă o acoperire mai largă și mai stabilă. RT-AC88U are la bază un procesor dual-core, tactat la frecvența de 1.4GHz, pentru performanțe superioare în utilizare. Rata de transfer a datelor prin portul USB poate atinge valori de până la 100MB/s, în timp ce transferul de la WAN către LAN se apropie de 1800Mbps. Pasionații de jocuri online vor aprecia routerul RT-AC88U datorită acceleratorului integrat, motorizat de Gamers Private Network de la WTFast. Alte inovații includ suportul pentru Link Aggregation 802.3ad, ce permite combinarea a două porturi Gigabit Ethernet LAN într-o singură conexiune cablată.

ASUS RT-AC88U este alegerea ideală pentru utilizatorii care doresc o acoperire extinsă, ușurință în exploatare, conexiuni mai rapide și mai stabile.

Repetorul de semnal Wi-Fi RP-AC68U este un model de top ce extinde acoperirea wireless. Acesta funcționează în rețele Wi-Fi 802.11ac și oferă viteze de transfer de până la 1900Mbps.

8aP9dAtpuHoK.878x0.Z-Z96KYq

Finisajele stilate ascund un design format din patru antene interne (trei receptoare și patru transmițătoare) ce ajută la extinderea rețelei Wi-Fi 802.11ac. Cu ajutorul portului USB 3.0 integrat, RP-AC68U poate conecta diferite medii de stocare cu interfață compatibilă, devenind un centru pentru interconectarea rețelei de acasă. Cinci porturi Gigabit Ethernet adaugă mai multă flexibilitate pentru conexiunile prin fir, iar modul Media Bridge permite utilizatorilor să transforme orice conexiune cablată într-una wireless.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.