fbpx

Noile modele JVC Quad Proof

Noile modele JVC Quad Proof

27 aug. 2015 Altele

Azi a avut loc prezentarea noilor camere video JVC Everio Quad Proof, prezentare susținută la sediul partenerului JVC – Falcon Electronics.

JVC are o istorie de peste 88 de ani. În 1976 au produs primul video recorder, în 1984 prima cameră video VHS, în 2004 prima cameră video portabilă cu hard drive încorporat, iar în 2007 prima cameră video portabilă FullHD cu hard drive încorporat, astea fiind doar câteva din device-urile lansate în premieră de JVC.

IMG_8680

În 2015, JVC aduce în prim-plan camerele video Quad Proof, adică camere video care să reziste la praf, la temperaturi extreme: între -10 și 40 de grade celsius, la șocuri (până la 1,5m) și filmări subacvatice (până la 5m), așa cum face și o cameră video de acțiune.

IMG_8713

Cele două modele prezentate aștăzi sunt: JVC GZ-R315BEU și JVC GZ-RX515BEU

JVC GZ-R315BEU oferă beneficiile unei camere video versatile, ce filmează Full HD, se bucură de senzorul CMOS de 2,5M cu iluminare din spate și de bateria cu durată de filmare de până la 5 ore, totul la un preț atractiv – 1.499 lei.

dfjy

Materialul Quad Proof din care e făcută carcasa o face să fie rezistentă chiar și la socuri provocate de căzături de la 1,5m înălțime sau la praf.

Modelele de camere video compacte 2015 de la JVC oferă o autonomie mai mare a bateriei. În plus, pentru a avea o autonomie și mai mare, acestea sunt compatibile și cu baterii care se pot conecta prin USB și care sunt uzual folosite de utilizatorii de smartphone.

IMG_8698

Oferă imagini de calitate Full HD și permite înregistrarea filmelor AVCHD la rezoluție 1920×1080. În plus, oferă ieșire 1080P, permițând astfel vizionarea unor imagini de calitate fără compromisuri pe un televizor care acceptă intrare 1080P.

Zoom-ul digital este 200x, poate înregistra timelaps-uri și dispune de o lentilă HD Konica Minolta.

JVC GZ-RX515BEU este vârful de gamă Everio, un gadget pe care te poți baza oricând.

hhh

Desigur că dispune de toate caracteristicile camerei JVC GZ-R315BEU, unele fiind chiar îmbunătățite, dar dispune și de alte funcții speciale:

– suprimă zgomotul produs de vânt

– are un stabilizator de imagine mult mai bun

– lampa de iluminare automată asigură claritatea imaginii în orice condiții de luminozitate

– dispune de funcția de transfer de date prin WiFi către un smartphone sau orice alt device cu WiFi

– zoom optic de 40x și zoom dinamic 60x

– înregistrare la rată bit de 24Mbps

– fereastră de prim-plan încorporată în display

Toate aceste funcții adiționale pentru un preț cu doar 500 lei mai mare – JVC GZ-RX515BEU costă 1.999 lei

De ce este recomandat să cumperi o cameră video performantă când ai la îndemână mult alte oferte de device-uri? Pentru că toate celelalte device-uri vor avea mereu dezavantaje:

– Smartphone-ul nu face filmări de calitate, nu are un zoom bun, bateria se consumă foarte repede când filmezi și nici nu este rezistent la șocuri puternice

– DSLR-ul este destul de greu de utilizat din cauza greutății, trebuie să investești în obiective și are un timp scurt de înregistrare

– Action Cam-ul are principalul dezavantaj că nu vezi ce filmezi.

Modelele JVC Everio Quad Proof reprezintă combinația perfectă între duritatea și rezistența unui action cam și performanțele unui camcorder.

IMG_8699

 

IMG_8705

 

* Acest articol a fost scris de pe tableta 2in1 Allview Wi10N Pro

Comentarii

  1. Am auzit la un prieten , si-a luat o camera mica sport gen go pro si pe site scria waterproof , cand a bagat’o in apa s-a dus dracu , cand s-a dus cu ea la magazin i-au zis ca rezista doar la stropi ,nu si daca o bagai in apa :)))))) Mie unu tot mi-e frica sa bag ceva in apa chiar daca in specificatii spune : waterproof…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.