fbpx

Noul monitor AOC AGON UltraWide Curbat

Noul monitor AOC AGON UltraWide Curbat

19 ian. 2017 Gaming

Pe piața de gaming apar modele de monitoare de gaming din ce în ce mai interesante. Azi vă prezint un model lansat de AOC.

AG35 G-Sync

Noul AOC AGON AG352UCG este cel mai imersiv monitor apărut până acum ca parte a gamei premium de gaming AGON. Cu o rază a curburii de numai 2000 mm, monitorul plasează orice utilizator chiar în centrul acțiunii. Tehnologia NVIDIA G-SYNC asigură o experiență de gaming cât mai plăcută și responsive, lipsită de distorsiunii ale imaginii. Rezoluția UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli aduce jocurile la viață grație multitudinii de detalii de pe ecranul de 35” (88.9 cm). Setări precum AOC Shadow Control și caracteristici convenabile precum un suport pentru căști și diferite mânere fac din AG352UCG opțiunea perfectă pentru profesioniștii din esports, care pot inclusive să-și personalizeze monitorul datorită luminilor LED colorate. Numeroasele opțiuni de reglaje ergonomice și tehnologii ce protejează ochii în timpul sesiunilor de gaming sunt gândite special pentru a avea grijă de sănătatea gamerilor.

Monitorul AOC AGON AG352UCG beneficiază de un panou VA de 35″ (88.9 cm) cu rezoluție de 3440 x 1440 pixeli, care permite jucătorilor să pătrundă în lumi cu grafică extrem de detaliată și pricisă. Formatul 21:9 oferă gamerilor un camp visual extins care, pe lângă un avantaj în numeroase jocuri, oferă și o experiență mult mai imersivă. Aceasta din urmă este efectul ecranului cu o curbură de numai 2000mm al noului AG352UCG. Display-ul concav îmbunătățește perspectiva și minimizează distorsiunile imaginii. Această caracteristică, alături de curbura redusă a monitorului oferă o experiență mai puternică în comparație cu display-uri cu o rază a curburii mai ridicată.

AG35 G-Sync back

Experiență de joc fără întreruperi

Pe lângă rata de refresh de 100 Hz, modulul built-in NVIDIA G-SYNC sincronizează rata de refresh a monitorului cu placa video a computerelor. Astfel, tehnologia noului monitor AOC AGON AG352UCG elimină distorsiunile și reduce lag-ul. Rezultatul este o experiență de joc fără întreruperi și extrem de responsivă, care permite gamerilor competitivi să exceleze în profesia lor. Tehnologia NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) oferă jucătorilor opțiunea de a reduce efectul de ghosting și neclaritatea imaginii.

Confort perfect

Atât setările display-ului, cât și standul monitorului oferă o varietate de opțiuni pentru ajustarea monitorului AOC AGON AG352UCG în funcție de nevoile fiecărui utilizator. Opțiunea AOC Shadow Control, de exemplu, luminează zonele prea întunecate ale imaginii și le întunecă pe cele prea luminoase fără a afecta restul ecranului. Pentru a preveni disconfortul ochilor și oboseala în timpul meciurilor lungi, tehnologia AOC Flicker-Free reglează luminozitatea monitorului printr-un sistem care reducere scintilația. Opțiunea AOC Low Blue Light reducere potențialele unde scurte de lumină albastră.

Pentru a păstra postura utilizatorilor, monitorul AG352UCG vine dotat cu un stand robust și ergonomic, numit AOC Ergo Base. Acesta oferă opțiuni de ajustare pe înălțime, al gradului de înclinare sau de pivotare. Toate acestea permit utilizatorilor să găsească o poziție confortabilă și să prevină durerile de spate. Un mâner face ușoară transportarea monitorului la LAN party-uri și evenimente, iar un suport retractabil pentru seturile cu căști permite ca gamerii să îți depoziteze în siguranță echipamentul în timpul pauzelor.

AGON 35G-sync

Stil individual

Pe lângă performanțele impresionante și caracteristicile confortabile, noul AOC AGON AG352UCG vine cu un design sofisticat și impunător. Mai mult, aspectul monitorului poate fi adaptat pentru gusturile fiecărui gamer sau ale fiecărei echipe de esports: Luminile de tip LED de pe spatele noului AG352UCG și de pe rama inferioară pot fi modificate într-una dintre cele trei culori disponibile (roșu, verde sau albastru) și trei nivele diferite de intensitate.

AOC AGON AG352UCG va fi disponibil pe piața românească începând cu luna martie a acestui an. Prețul recomandat este de 4.045lei.

Specificații:

Model AG352UCG
Display 35″ VA Curbat la 100 Hz
Rezoluție 3440 x 1440 pixeli
Tehnologie Sync G-SYNC
Conectivitate 1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

Caracteristici speciale AOC Ergo Base (personalizare pe înălțime, înclinare și orientare, pivotare)

Difuzoare stereo

Timp de răspuns 4 ms GtG

Contrast 2000:1

Gamă de culori 100% sRGB

Lansare în Europa Martie 2017
Preț recomandat 4.045 LEI


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.