fbpx

Orange organizează o nouă ediție #SuperCoders pentru cei mici

Orange organizează o nouă ediție #SuperCoders pentru cei mici

12 oct. 2015 Altele

Câteodată îmi pare rău că nu m-am născut după anul 2000, simt că am pierdut foarte multe pentru că m-am născut într-o perioadă în care la noi abia se auzea de internet. Am învățat să programez abia în facultate și nu s-au „lipit” prea multe cunoștințe de mine, poate dacă învățam de mică era cu totul altceva.

După succesul obținut cu programul „#parintilascoala„, Orange România continuă să se implice în educarea tuturor asupra beneficiilor tehnologiei și invită copiii pasionați de programare la o nouă ediție #SuperCoders dedicată protecției mediului.

SuperCoders

Sâmbătă, 17 octombrie, are loc cea de-a treia ediție #SuperCoders, seria de ateliere de programare adresate copiilor. Micuții participanți vor învăța cum să utilizeze limbajul programării și, îndrumați de traineri specializați, își vor crea propriile animații. #SuperCoders 3 va avea loc simultan în nouă țări din Africa și Europa, unde grupul Orange este prezent.

Tema acestei ediții #SuperCoders este protecția mediului, copiii fiind încurajați să dezvolte jocuri și animații construite în jurul aspectelor de mediu, precum încălzirea globală, consumul iresponsabil, reciclarea și protejarea biodiversității. Copiii vor învăța într-un mod interactiv cum tehnologia poate contribui la adresarea temelor care ne preocupă pe toți și la găsirea de soluții pentru acestea.

#SuperCoders se va desfășura în București pe data de 17 octombrie, între orele 11:00 și 15:00 la Impact Hub București (str. Halelor nr. 5, zona Piața Unirii). Înscrierea se poate face printr-un e-mail trimis la adresa csr@orange.ro până cel târziu vineri, 16 octombrie. Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate. Copiii trebuie însoțiți de către un adult.

Evenimentul este organizat de către Orange România cu sprijinul Simplon România. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.