fbpx

Pre-comanda la Overwatch vine cu un poster exclusiv și două coduri Beta

Pre-comanda la Overwatch vine cu un poster exclusiv și două coduri Beta

12 apr. 2016 Gaming, Oferte

Cutia de precomandă Overwatch este acum disponibilă în cantități limitate, exclusiv în magazinele Altex și Media Galaxy. Fiecare cutie de precomandă Overwatch vine însoțită de un poster exclusiv și informațiile necesare pentru obținerea celor două coduri beta. În plus, prețul plătit pentru achiziționarea ei se va scădea din prețul jocului cumpărat din magazin la lansare, pe 24 mai, dacă păstrezi bonul fiscal primit.

cutie precomanda ow

Cutia de precomandă Overwatch este acum disponibilă la prețul de 34,99 lei.

Posterul exclusiv ce însoțește cutia de precomandă Overwatch furnizează informații în legătură cu toți cei 21 de eroi disponibili în joc, în timp ce fluturașul printat din cutie vă prezintă pașii necesari pentru a obține cele două coduri de acces prioritar la Overwatch beta în perioada 3-4 mai.

Poster1

Overwatch va fi disponibil în România pe 24 mai prin intermediul Altex România și Media Galaxy în două versiuni, Origins Edition și Collector’s Edition, pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One, fiecare cu o serie de bonusuri fizice exclusive.

Poster2

Versiunea Overwatch Origins Edition va fi disponibilă la prețul la de 199,9 lei pentru PC și 249,9 lei pentru PlayStation 4 și Xbox One, în timp ce versiunea limitată Collector’s Edition va fi disponibilă la prețul de 599,9 lei pentru toate platformele. Cutia de precomandă Overwatch este acum disponibilă la prețul de 34,99 lei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.