fbpx

Publică articolul tău la mine pe blog

Publică articolul tău la mine pe blog

4 oct. 2017 Altele

În ultima perioadă, mulți fani mi-au cerut să postez articolele lor pe blogul meu. Eu am mai public conținut creat de alte persoane, un fel de guest-post la mine pe blog, iar acum pare un moment bun să revin la acest obicei – mai ales că mai mereu sunt presată de timp.

Și pentru că cererea e mare, am zis să ofer oricui posibilitatea de a publica articole pe blogul meu. Trebuie doar să țineți cont de câteva reguli, le găsiți enumerate mai jos.

https://assets-auto.rbl.ms/3c479f038755788738f7471e68648dca03747da6b1bc358ef94a98845f4233f0
Sursa: Giphy

Voi publica doar articolele care respectă regulile, articolele ce au un conținut decent și sunt utile vizitatorilor. Regulile zic eu că sunt de bun simț, dar contează și calitatea conținutului și exprimarea corectă și logică.

Articolele publicate în acest mod vor avea numele autorului trecut pe blog, dar și la finalul articolului. Nu voi prelua conținutul ca fiind al meu, dar voi citi cu atenție fiecare articol primit pentru a mă asigura că respectă regulile stabilite de mine.

Puteți folosi apoi articolele pentru a le adăuga în portofoliul vostru, în CV, le puteți distribui prietenilor, profesorilor sau altor persoane care considerați că vor aprecia munca depusă de voi. Eu o să distribui articolele pe conturile mele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter etc.)

Eu zic că e o ocazie foarte bună pentru cei care vor să înceapă să scrie review-uri/articole tech dar încă nu au blogul lor. Așa puteți testa dacă activitatea asta este una pe care vreți să o faceți și în viitor, primiți feedback pentru materialele scrise de voi, învățați lucruri noi și aveți și articole cu care să vă mândriți.

Sursa: https://pixabay.com
Sursa: https://pixabay.com

Reguli:

1. Articolul să conțină detalii despre un device/gadget, o știre din tehnologie, informații din IT&Mobile, păreri persoanale despre un produs sau serviciu achiziționat/testat, informații și sfaturi generale legate de o anumită tehnologie etc. În mare, articolul trebuie să fie legat de un produs, aplicație, inovație sau serviciu din domeniul tehnologic.

2. Articolul trebuie redactat în limba română, trebuie să urmărească un șir logic, să fie corect scris din punct de vedere gramatical și ușor de citit de către vizitatori. Nu este permis un limbaj licențios, nu sunt acceptate link-uri sau imagini șocante, jigniri aduse la adresa unor companii/produse sau articole scrise doar la nervi.

3. Articolul trebuie însoțit de cel puțin două imagini relevante. Imaginile să aibă o rezoluție de cel puțin 400x400px și să fie făcute de autor sau însoțite de link-ul de unde au fost preluate (sursa imaginii).

4. În articol trebuie menționată sursa informației. Doar la articolele de tip review nu este necesară precizarea sursei, dar este recomandată dacă unele informații sunt preluate de la altcineva.

5. Articolele le voi primi doar pe mail la adresa: contact@prettytech.ro în următorul format:

– articol text în word – formatat în așa fel încât să fie cât mai ușor de citit (folosiți corect spațierea și editarea cu bold și italic)

– pozele atașate în mail – format .png, .jpg sau .gif

– sursele precizate în articol în locul unde au fost folosite

– videouri cu link către Youtube adăugate în mail și în articol

– orice alte documente atașate în mail sunt format word, .pdf, .png sau .jpg.

Toate articolele primite pe mail or să fie citite cu atenție de mine. Voi publica doar articolele care respectă regulile și le consider utile pentru cititorii acestui blog. Îmi rezerv dreptul de a refuza orice articol îl consider inoportun. Voi răspunde în 48 de ore cu un răspuns de accept sau refuz, refuzul o să fie însoțit și de o explicație.

Nu există o limită de vârstă, nu contează de unde sunteți.

Odată cu publicarea articolului la mine pe blog, vă oferiți acordul ca el să fie folosit de mine – sub numele vostru ca autor. După publicare nu mai sunt permise modificări și nici ștergerea articolului la cerere.

Uitați un exemplu de articol bine realizat de Tudor Croitor – https://prettytech.ro/despre-camerele-360/

Spor la treabă! Abia aștept să citesc articolele voastre!

 

P.S. În viitor, o să aleg și un colaborator permanent dintre cei care se remarcă în urma articolelor.

Comentarii

  1. O idee și oportunitate foarte buna pentru cei care sunt pasionați de scris și de articole. Felicitări pentru inițiativă, te susțin!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.