fbpx

Review Heroes of the Storm Starter Pack

Review Heroes of the Storm Starter Pack

18 iul. 2015 Jocuri
Heroes Of The Storm este un joc Blizzard de tip moba, puțin mai neconvențional. Nivelul de complexitate al jocului este mult mai scăzut față de Dota2, și chiar față de LoL, deoarece elimina diverse mecanici consacrate ale genului moba, cum ar fi Last-Hit-ul, Inventory-ul și Itemele.
N2D3IXQ3JGLG1430438908871
Eroii avansează în nivel de unde își pot alege la anumite praguri de nivele Talente. Talentele pot îmbunătații diverse calități sau skill-uri ale eroului. De asemenea, la nivelul 10 alegi între 2 abilități Ultimate. Diversitatea jocului constă în toate combinațiile de talente pe care le poate face un jucător. De exemplu: LILI poate fi jucată ca Healing Support, sau ca Damage. Calea pe care o alegi depinde de ce Talente selectezi.
Experiența este colectivă, crești odată cu echipa sau pierzi odată cu echipa. De aceea, dacă un erou moare de prea multe ori începe să afecteze toată echipa, crescând diferența de nivel față de inamic.

Eroii din Starter pack sunt: LILI, Zagara, Sonya, Jayna, Zeratul, plus un skin de Zeratul și mount-ul Golden Tiger.
Skin-urile sunt doar pentru cosmetica jocului, fiind Free-To-Play, Heroes of The Storm a ales varianta monetizării cosmetice.
Dacă vrei ca eroul tău să arate diferit, mai fun, mai cool, mai dark… oricum.. cumperi un skin. Skinurile nu afectează în nici un fel gameplay-ul, nu este nici o diferență între un erou cu skin sau același erou fără skin.
De ce este un starter pack bun pentru a porni cu dreptul în acest joc? Pentru că are câte un erou din fiecare gen, practic ai deblocat câte un erou pentru fiecare stil de joc.
Rolurile în general sunt Support, Tank, Damage iar echipa trebuie să aibă cel puțin câte unul din fiecare. O echipa fără erou de Support sau fără un Tank cu greu poate să căștige un joc.
Supportul ajută Damage-ul sau Tank-ul cu buffs sau healing. De asemenea, unii supporți mai au și Crowd Control spells, sau debuffs pentru inamic. Toate sunt folosite cu scopul de a ajuta echipa.
Un support extrem de fun este LiLi, care este inclusă în starter-pack. Lili poate să țină în viață coechipierii pentru lupte foarte lungi și poate deveni foarte enervantă pentru inamici.
11715281_883932105010566_60553298_o
Tank-ul echipei, sau Melee warrior, este reprezentat de Sonya. Rolul său este să se ducă în față, să fie în centrul luptei și să încaseze majoritatea loviturilor, deoarece este mult mai rezistentă. Asta nu inseamna ca Sonya nu poate sa dea damage, In functie de Talentele alese, ea poate fi un monstru la acest capitol, dar daca este singurul erou din echipa capabil sa fie tank, deobicei aceasta este ruta recomandata.
Jayna reprezinta ranged Caster Damage. Un erou bazat pe spell-uri, cu abilitati care ingheata inamicii sau ii incetineste pana la inghet. Jayna poate sa distruga aproape orice inamic in foarte scurt timp, daca ii combini abilitatile in ordine, cum trebuie, dar in acelasi timp este extrem de firava si poate ramane destul de repede fara Mana, daca se abuzeaza de spells. Cu Jayna e indicat sa pastrezi intotdeauna distanta si sa te folosesti de harta.
Zagara este un alt ranged Caster, dar face parte din clasa de Specialist, Eroii de tip Specialist pot face lucruri care nu se incadreaza in celelalte clase traditionale, de exemplu eroii Specialist pot sa aiba foarte mult damage contra cladiri, sau sa captureze camp-urile din Jungla sa lupte pentru ei. Zagara summoneaza unitati ale Zerg-ului din Starcraft sa lupte pentru ea. Ea arunca cu Banelingi, cheama Hidralisk sau Roachlings. Zagara este destul de pozitionala, in ideea ca spellurile ei pot deveni inutile daca le arunci unde nu trebuie. Banelingii se duc in fata si mor singuri, Roachii pot sa nu atace nimic iar Hidra poate sa moara de la turn daca o dai gresit. Zagara depinde de mana, la fel ca Jayna, fara e destul de greu.
11715379_883868311683612_179038972_o
Zeratul este eroul Melee Assasin. La fel ca Jayna, face parte din clasa de Damage a echipei, dar el este Melee, ceea ce inseamna ca Zeratul trebuie sa fie in close combat. Un mare avantaj al lui este ca dupa cateva secunde el devine invizibil pentru inamici cand nu este in lupta, putand sa se miste „in the shadows”. Chiar si asa, el lasa un shimmer mic, se poate observa totusi o urma mica pe unde umbla Zeratul. Pentru jucatorii mai putin experimentati Zeratul este greu de vazut, totusi.
Zeratul este greu de jucat calumea, dar dupa ce te obisnuiesti cu stilul lui de a vana inamicii, devine extrem de fun. Tot ce trebuie sa faci initial este sa nu te bagi in toate luptele, deoarece el este destul de firav, chiar daca face foarte mult damage.
Packul include si un skin pentru Zeratul: Ronin Zeratul, care il costumeaza intr-un fel de ninja. Arata foarte interesant in combinatie cu arma lui, Psy Blade.
11725113_883932068343903_1237288830_o
Aproape toti eroii din joc au un Mount, Un cal sau un mod de transport mai rapid, care este dezactivat cand ataci sau esti atacat de cineva. Acest pack include si Golden Tiger Mount, un mount care poate fi selectat sa inlocuiasca traditionalul Calut sau Battle Beast.
Tigrul este doar cosmetic, nu creste viteza de deplasare sau sa ofere alt avantaj, doar arata cool, poti sa galopezi catre lupta cu stil, acum serios… cine nu vrea sa calareasca un tigru imens?
Starter Pack-ul costa 79,90lei la Altex.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.