fbpx

Review Kruger&Matz KM1533

Review Kruger&Matz KM1533

10 iul. 2015 Altele

Cei de la Kruger&Matz au o gamă largă de produse, de la smartphone-uri și tablete, la căști, televizoare și sisteme audio pentru casă și mașină.

dty

KM1533 este un super sistem audio format din player-ul central din aluminiu cu display LCD și din doua boxe din lemn. Sistemul se poate conecta atât la radio AM/FM, cât și la un stick USB, Bluetooth, la PC, TV sau laptop, poate citi CD-uri și CD-MP3 .

Pe lângă design-ul clasic, sistemul audio se evidențiază și prin sunetul excelent, perfect atât pentru a asculta muzică, dar și pentru a viziona filme sau chiar pentru a te juca pe PC. Eu am ales să-l folosesc mai mult pentru jocuri și filme. Iubitorii de filme pot conecta cu ușurință sistemul la TV, transformând astfel dispozitivul într-un sistem micro home cinema. Iar opțiunea Bluetooth, portul USB sau opțiunea AUX permit utilizatorilor să asculte muzica preferată de pe telefon, memory stick-uri sau MP3 playere. Este chiar incredibil de ușor să conectezi sistemul audio la telefon, poți asculta muzică chiar și de pe aplicații de streaming online, precum Zonga, sau de pe Youtube.

IMG_7286

Fiecare dintre cele două boxe de lemn are o putere de 20W. Boxele de lemn sunt superioare altor boxe pentru că au o rezonață mult mai bună, în comparație cu cele de metal sau din plastic. Basul este destul de puternic iar înaltele se reproduc bine.

Printre porturile de care dispune KM 1533 se află: USB, jack 3.5mm.

IMG_7297

Alimentarea este AC 230V. Iar boxele sunt conectate la sistemul central cu ajutorul unor fire directe ce pot fi foarte ușor prelungite sau înlocuite fără a schimba conectorii.

Sistemul se poate utiliza și cu ajutorul telecomenzii incluse în cutie. Din păcate, bateriile nu sunt incluse, și nici cablul audio pentru a te conecta la PC nu este inclus, trebuie cumpărat separat (costă 30-40 de lei).

IMG_7280

Indiferent de gusturi, dispozitivul Krüger&Matz este un must-have cool, practic și elegant. Se încadrează ușor în orice decor, este simplu, util și nu ocupă mult spațiu. În plus, este mult mai accesibil ca preț decât alte gadgeturile similare ca performanță, KM1533 costă doar 549 lei.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online pe http://shop.krugermatz.com/ro și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.