fbpx

Review Samsung Galaxy S5 Mini

Review Samsung Galaxy S5 Mini

22 aug. 2014 Smartphone-uri

Majoritatea modelelor Mini nu doar sunt mai mici față de modelul principal, dar sunt și ceva mai slabe din punct de vedere al performanței. Însă, Galaxy S5 Mini a păstrat o serie de funcții importante de la Galaxy S5.

 

La design S5 Mini este aproape identic cu Galaxy 5, doar că este ceva mai mic. Marginea argintie este din pastic dar arată foarte bine. Capacul din spate este exact cel de pe Samsung Galaxy S5.

Ca dimensiuni are: 131.1 x 64.8 x 9.1 mm, și cântărește 120 de grame.

IMG_9044

Sub capac se găsește protecția de silicon, pentru că acest model (ca și fratele său) este rezistent la apă și la praf – este certificat IP67.

Ecranul este Super Amoled HD de 4,5 inchi, culorile sunt foarte aprinse iar luminozitatea  face ca telefonul să poata fi utilizat chiar și afara, în aer liber, când soarele strălucește foarte puternic.

Camera foto are 8 MP, bliț LED, HDR și poate filma Full HD. Camera frontală are 2MP.

După cum deja v-am spus, multe dintre funcțiile de pe Galaxy S5 se regăsesc și pe Galaxy S5 Mini, funcții precum: Senzorul de amprentă – care te ajută să deblochezi telefonul folosind amprenta ta (astfel oferă un plus de siguranță). Private Mode – blochează accesul la anumite foldere pentru alte persoane, Kids Mode – funcție ce îți modifică smartphone astfel încât să poată fi utilizat cu ușurință de către copii, Ultra Power Saving Mode – ce îți transformă telefonul într-unul în tonuri de gri și îți blochează accesul la mai multe aplicații pentru a crește durata de utilizare a bateriei. O altă funcție disponibilă este Heart Rate Senzor, care măsoară bătăile inimii.

IMG_9045

Procesorul este de 1.4 GHZ Quad-Core, 1.5 RAM, memoria internă este de 16 GB și desigur că are si NFC, Bluethoot 4.0, A-GPS, LTE etc.

Sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat iar bateria este de 2.100 mAh.

IMG_9051

Pe scurt, este un telefon bun, perfect pentru cei care nu apreciază moda telefoanelor mari, are un design frumos și este rezistent la apă și la praf.

Prețul este undeva în jur de 1.800 lei.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.