fbpx

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

17 apr. 2013 Smartphone-uri

Fiecare caracteristica a lui Samsung Galaxt S4 a fost conceputa pentru a simplifica viața noastră de zi cu zi.

GALAXY S 4 Product Image (5)

Exista patru categorii speciale:

1. Fun – Surprinde toata distracția – Samsung Galaxy S4 surprinde toate momentele, oriunde vă aflați. Nu te uita doar la fotografii, auzi ceea ce au de spus și a retrăieste acele amintiri interesante.

Dual Shot, Sound & Shot, Shot Drama, Group Play, Album Story, Samsung Hub.

2. Relationship – Adunai pe toți împreună – Samsung Galaxy S4 este vorba de „comuniune”. Ea aduce oamenii împreună atunci când sunt afară. Tu și prietenii tăi puteti partaja ecrane, precum și explora muzica preferată reciproc, fișiere și jocuri. Samsung Galaxy S4 depaseste nu numai barierele de distanță, dar și rupe barierele lingvistice.

S Translate, ChatON.

3. Life Task – Simplifică sarcinile de zi cu zi –  Suna un prieten, răspunde la telefon, previzualizeaza e-mailuri  și clipuri video, fără a atinge telefonul.

Smart Pause and Air View, Samsung WatchON, HomeSync.

4. Life care –  Samsung Galaxy S4 înțelege cât de importantă este sănătatea ta. Acesta vă poate ajuta să vă atingeti obiectivele de fitness, de monitorizare în timpul antrenamentelor dar și pe tot parcursul zilei.
De asemenea, are grijă de sănătatea ta generală cu senzori care reglează automat display-ul și volumul – în funcție de modul în care sunt utilizați telefonul – pentru a asigura o experiență optimă.

S Health, Adapt Sound, Adapt Display

Mai multe detalii in video-ul de mai jos:

În curând voi posta materiale mai detaliate. Îmi cer scuze pentru imaginile asezate ciudat, am avut unele probleme cu editorul video … dar următoarele videoclipuri despre Galaxy S4 vor fi mai bine prezentate.

Comentarii

    1. Zilele astea am instalat KALQ si m-a jucat un pic cu acest model de tastatura. Mie una nu-mi place, mi-a fost foarte greu sa ma obisnuiesc cu ea, tastele sunt asezate diferit si iti e greu sa te dezobisnuiesti de modelul qwerty de asezare a tastelor. Se pare ca ei au vrut sa aseze vocalele in dreapta si literele cele mai folosite in stanga pentru a tasta mai repede. Din pacate, KALQ este optimizata pentru limba engleza (cel mai folosite litere din limba engleza). Daca vrei sa tastezi in romana, devine un pic greoi + este foarte greu de folosit cu o singura mana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.