fbpx

Samsung prezintă viitorului ecranelor inteligente

Samsung prezintă viitorului ecranelor inteligente

12 feb. 2016 Altele

Când auzi „Samsung” într-o conversație te gândești imediat la smartphone-uri, tablete și alte gadgeturi mobile, poate chiar și la televizoare inteligente, dar Samsung produce o gamă mult mai diversificată de produse. Știai că produce mașini (Renault Samsung Motors), motoare pentru avioane și elicoptere (Samsung Techwin), scaune digitale de WC, componente pentru calculatoare, senzori pentru camera foto și foarte multe aparate electronice și electrocasnice?

LED Signage Usage-1

Astăzi o să discutăm doar despre Samsung Electronics (parte a Samsung Group ce produce doar bunuri electronice). Samsung Electronics și-a expus portofoliul de soluții profesionale de afișaj digital, la târgul de tehnologie ISE 2016, desfășurat în Amsterdam, Olanda. Portofoliul Samsung include video wall-uri de mărimi mari și ecrane LED, precum și ecrane OLED transparente sau ecrane oglindă, ideale pentru retaileri.

Ecranele Samsung pentru exterior, printre care se numără și  modelul OH55D, au integrate sisteme de încălzire și de răcire, pentru a funcționa la capacitate maximă chiar și în condiții de temperatură extremă, între -30 și 50oC. În plus, modelul OH55D dispune de certificare IP56, pentru a preveni degradările cauzate de apă și praf.

Outdoor Signage Usage-1

Vizitatorii ISE 2016 pot vedea in premieră cel mai subțire video wall din industrie. Ecranul Samsung UHF-E dispune de un design cu rame subțiri (0,9 mm în partea superioară și în partea stângă, 0,5mm în partea inferioară și în partea dreaptă) care menține spectatorii concentrați pe conținutul de pe ecran.

În plus, Samsung prezintă modul în care soluțiile LED Signage oferă o alternativă mai performantă și mai simplu de gestionat la tehnologiile dintr-o sală de sedințe sau de clasă. În locul proiectoarelor și al tablelor analog, ecranele Samsung LED integrează mai multe piese de echipament într-o singură soluție de afișaj care permite distribuirea conținutului.

LED Signage Usage-2

Prin expoziția „Magazinul viitorului” din cadrul ISE, Samsung a invitat vizitatorii să descopere cum ecranele interactive și senzoriale implică activ consumatorii. Ecranul oglindă ML55E și modelele transparente OLED TO55F pot fi folosite pentru a afișa atât mesaje promoționale, cât și de bun venit. Acestea pot fi folosite și pe post de cataloage virtuale ale accesoriilor sau produselor vestimentare. De asemenea, utilizatorii pot folosi ecranele pentru a proba virtual piese vestimentare sau a testa produse cosmetice, fiind mai informați atunci când iau decizia de achiziționare a produselor.

La standul Samsung de la ISE a putut fi testată o gamă largă de tehnologii și aplicații viitoare, printre care se numără și următoarele:

  • O replică a unei camere de hotel, cu sistem integrat LYNK REACH de conținut centralizat
  • Ecrane touchscreen de dimensiuni mici care oferă informații suplimentare și încurajează wayfinding-ul în diferite spații
  • Table interactive (Interactive white board) care permit împărtășirea conținutului în timp real și promovează colaborarea între grupuri în săli de clasă sau săli de conferințe
  • O zonă dedicată în care mai mulți parteneri Samsung vor prezenta felul în care tehnologia ecranelor inteligente Samsung i-a ajutat în afaceri. Vor fi prezentate studii de caz folosind platforma de gestionare a conținutului Samsung SMART Signage (SSSP) și sistemele de conexiuni H.Browser.
  • Video Wall

„Samsung produce cele mai avansate și performante ecrane de afișaj digital, astfel că inovăm continuu pentru a dezvolta cea mai bună tehnologie și pentru a le oferi partenerilor noștri noi posibilități prin care, la rândul lor, să le ofere clienților experiențe personalizate,” a declarat Seog-gi Kim, Vicepreședinte Senior Visual Display Business, Samsung Electronics. „Suntem încântați să ne prezentăm viziunea asupra viitorului ecranelor digitale la ISE 2016. Portofoliul nostru complet de ecrane digitale și cea mai avansată tehnologie vor oferi noi posibilități pentru redarea conținutului interactiv.”

ISE este cel mai mare eveniment anual de prezentare a soluțiilor profesionale de sisteme electronice și audiovizuale și este de așteptat să atragă peste 60.000 de vizitatori și exponanți.

Comentarii

  1. Chiar nu am stiut ca Samsung produse atat de multe lucruri! Asa este, noi cand auzim Samsung ne gandim mai intai la smartphoneuri etc! Au si niste televizoare extrem de bune! Sunt fan marca Samsung! De scaune digitale de WC nu am mai auzit pana acum :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.