fbpx

Scurtmetraje 4K filmate cu Sony Xperia Z5

Scurtmetraje 4K filmate cu Sony Xperia Z5

11 mart. 2016 Altele, Smartphone-uri

Pentru a pune în evidență caracteristicile camerei foto de pe Xperia Z5 , Sony Mobile a provocat o comunitate de producători de film să surprindă povești din cinci orașe, cu ajutorul smartphone-ului. Regizorii au fost încurajați, în mod special, să caute acele „clipe fugare” și locuri frumoase, ferite de ochii lumii, din Londra, Paris, Berlin, Barcelona și Milano.

sony_xperia_z5_green

Filmele care au rezultat transmit energia specifică a fiecărui oraș, așa cum este văzută prin ochii regizorilor, spunând o poveste despre peisajele unice și culturile vibrante, printr-o imagine de o calitate impecabilă.

Eu am rămas impresionată de calitatea materialelor filmate cu Sony Xperia Z5. Sunt tare curioasă dacă imaginile au fost editate în soft-uri speciale pentru a arăta atât de bine. Deși nu cred că vreun software poate să scoată o filmare reușită din orice smartphone, poate îmbunătății stabilizarea, culorile, contrastul, dar pentru un video de calitate ai nevoie de un aparat bun de filmat.

Poveștile care au rezultat sunt departe de clișeele pe care le știm cu toții despre orașele respective, fiind, mai degrabă, interpretări autentice venite din partea locuitorilor, care le cunosc cel mai bine. De la prezentarea unor oameni reali, în situații autentice de viață, la povești despre dragoste, prietenie, libertate sau creativitate, fiecare film oferă o perspectivă unică asupra celor mai reprezentative orașe ale lumii.

Toate scurtmetrajele, filmate cu telefoane Xperia Z5 cu tehnologia 4K, pot fi vizionate pe canalul oficial de YouTube al Sony Mobile.

Jun Makino, Senior Manager Sony Mobile spune: „Suntem extrem de încântați de poveștile pe care fiecare regizor le-a produs. Fiecare film transmite o altă emoție și implică orașe pe care mulți dintre noi le știm. Mai mult decât atât, rezultatul lor arată că Xperia Z5 poate stârni creativitatea, atât a celor experimentați, cât și a celor aflați la început, oferindu-le, în același timp, puterea de a surprinde imagini și filme uimitoare, atât de simplu și în deplin control.”

Xperia Z5 încorporează senzorul Exmor RS™1/2.3 de 23 MP pentru dispozitive mobile și lentilele G-lens: este pentru prima oară când modulul aparatului foto al unui telefon inteligent Sony este gândit de la 0, de la Xperia Z1 încoace, cu un sistem de lentile interschimbabile, cu tehnologie Alpha, pentru o imagine clară și vie, de fiecare dată.

Sony-Xperia-Z5-Premium

Aparatul foto este capabil de un autofocus super-rapid, pentru a surprinde repede și clar momente care se petrec în câteva fracțiuni de secundă. Telefonul oferă o viteză unică de numai 0.03 , perfectă pentru a surprinde spontaneitatea și clipele care se petrec cât ai clipi.

Noul telefon inteligent încorporează, de asemenea, designul reprezentativ Sony și durata de viață a bateriei de până la două zile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.