fbpx

Sezonul 5 din League of Legends se apropie de sfârșit

Sezonul 5 din League of Legends se apropie de sfârșit

5 nov. 2015 Jocuri

League of Legends este un joc MOBA produs de Riot Games pentru Windows și Mac în anul 2009. Acest joc a devenit în scurt timp cel mai popular din categoria sa, și cel mai pupolar joc la evenimentele care promovează esports, precum Dreamhack. Jocul este împărțit pe sezoane, iar sezonul 5 se va sfârși pe 11 noiembrie 2015 și împreună cu el, jucătorii care s-au jucat în Ranked vor fi recompensați cu diferite cadouri în joc, în funcție de liga în care au ajuns singuri sau împreună cu echipa.

12213935_1042893929102883_1383066929_o

Atenție! Aceste recompense nu vor fi date tuturor jucătoriilor, Riot are o politica destul de strictă așa că dacă cumva termini sezonul cu restricție de la chat sau de la jocurile ranked este posibil să nu primesti recompensele indiferent de liga unde ai terminat în sezonul 5. Veste bună este că deși are o politică strictă, Riot a propus ca jucătorii toxici care nu-și primesc recompensele dar dau dovadă de o comportare decentă și nu mai sunt pedepsiți de către sistem, în timp să li se acorde și lor recompensele care nu le-au primit. În același timp, jucătorii care au fost banați mai mult de 7 zile într-o perioada de 3 luni, care au facut boost la alți jucători sau care au comis fraudă legată de League of Legends nu vor primi recompense!

Să vedem care sunt recompensele pe care le vor primi jucatorii în funcție de ligă:

 

iconiță de summoner

 

 

 

 – iconiță de summoner

banner

– margine în ecranul de încarcare ( cu marker specific diviziei)

 

 

De la divizia Gold până la Challenger (inclusiv) avem următoarele recompense:

– iconiță de summoner

– banner

margine în ecranul de incarcare ( cu marker specific diviziei)

Skin-ul de Victorious Sivir

Cu siguranță acest skin este cea mai așteptată recompensă deoarece nu poate fi cumpărat din magazinul jocului. Singura modalitate de a mai primi acest skin este prin intermediul norocului, doar dacă primești un mistery skin.

O altă recompensă implementată de Riot la acest sfârșit de sezon din League of Legends sunt skin-urile pentru ward. Aceste skin-uri pentru ward vor fi date doar celor care au jucat ranked în echipa și doar în funcție de punctele care le-au strans în cele două moduri din joc.

Mai multe detalii și răspunsuri la întrebăriile generale asupra acestor recompense le găsiți pe site-ul lor oficial.

Voi în ce liga ați terminat sezonul 5 în League of Legends? 🙂 Eu am terminat în Gold așa că abia aștept skin-ul de Victorious Sivir!!! Până atunci o să admir imaginea de mai jos! 😀

 

Comentarii

    1. Primesti recompensele de unde te-ai calificat indiferent daca e solo q/ 3 vs 3 sau 5 vs 5 in ranked deci parerea mea ( exclusiv) ar fi ca o sa primesti recompensele de gold (border, skin, iconita ) dar si cele de silver si bronz (iconita si banner pe profil). Sper ca te-a ajutat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.