fbpx

Și produsul reparat, și banii înapoi

Și produsul reparat, și banii înapoi

31 iul. 2015 Altele

ASUS este una din cele mai mari firme producătoare hardware din lume. ASUS produce: telefoane, tablete, laptop-uri, PC-uri și componente (plăci video, plăci de bază, plăci de sunet, unități stocare,etc.), periferice (mouse, monitor, căști, tastatură, proiectoare, rețelistică etc.) și super sisteme de gaming. Eu dețin acum un laptop ASUS, placa video GTX660OC, un DVD writer și un mouse, toate de la ASUS.

IMG_7731

ASUS este printre puținele companii care în ultima perioadă a avut nu doar o creștere a cifrei de afaceri și a numărului de device-uri produse, ci și o scădere a prețului plătit de consumatori.

Noua promoție „Banii inapoi 100% și produsul reparat” este disponibilă pentru TOATE laptopurile si tabletele cumpărate începând cu 1 august până pe 31 decembrie 2015. Orice device cumpărat în acestă perioadă obține această garanție timp de 1 an, urmând ca apoi să continue garanția oferită în mod normal. Această garanție este oferită și persoanelor juridice, nu doar persoanelor fizice.

IMG_7747

Pentru a obține și banii înapoi trebuie ca mai întâi să vă înregistrați device-ul cumpărat pe www.asuspromotions.com/ro/ro/reliability și să adăugați o fotografie a facturii primite odată cu cumpărarea device-ului. În cazul în care device-ul va avea vreo defecțiune hardware ce necesită reparație, după ce ați lăsat produsul la service și abia după ce a fost reparat, adăugați și o poză cu fișa garanției ce dovedește că produsul a fost reparat. Apoi, în termen de 30 de zile veți primi banii înapoi, integral, prin transfer bancar.

Atenție! Înregistrați produsul pe site și încărcați factura de achiziție în maxim 15 zile de la data achiziției.

fdgd

Mulți nu știu că ASUS oferă serviciul PickUP & Return pentru preluarea device-urilor cu probleme de către un curier chiar de la locația specificată de utilizator, și tot prin curier produsul este adus utilizatorului după ce a fost reparat.

În România, cele mai bine vândute device-uri ASUS sunt:

1. Laptopurile + device-urile 2in1 – peste 120.000 de unități (ceea ce înseamnă aproape un sfert din piața laptopurilor din România)

2. Plăcile de bază

3. Plăcile video la egalitate cu tabletele

IMG_7741

Că tot s-a discutat mult despre Windows 10 – Update-ul pentru Windows 10 va fi finalizat pe toate device-urile ASUS compatibile până la sfarșitul anului 2015.

În plus, ASUS va mai lansa alte patru smartphone-uri noi pe piața din România până în luna septembrie.

IMG_7743

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.