fbpx

Smiley este ambasadorul Huawei în România

Smiley este ambasadorul Huawei în România

3 iun. 2016 Altele

Începând cu luna iunie, artistul Smiley este ambasadorul local al companiei Huawei. Anunțul a fost făcut chiar de 1 iunie, cu puțin înaintea concertului susținut de Smiley la Arenele Romane – București.

IMG_9345

Nu doar că am avut plăcerea să-l cunosc pe Smiley și să fac un selfie cu el, dar am și văzut în premieră spotul TV realizat pentru Huawei P9 Lite, iar apoi am asistat la concertul susținut de cântăreț pentru sutele de fani strânși să-l vadă.

La eveniment și-a făcut prezența și noul device Huawei promovat în România – Huawei P9 Lite.

IMG_9330

În calitate de ambasador local al brandului, Smiley va promova smartphone-urile Huawei, pe care le utilizează deja de câteva luni, atât în activitatea muzicală, cât și pentru a ține legătura cu cei dragi și cu fanii săi.

Smiley nu este doar unul dintre cei mai iubiți artiști români, ci și un exemplu datorită felului în care a reușit să își realizeze visele. Suntem încrezători că, împreună, vom reuși să facem cunoscut acest mesaj și că îi vom inspira pe români să lupte pentru ceea ce își doresc.” a declarat Liu Ke, CEO Huawei Technologies România.

IMG_9414

Colaborarea cu Smiley presupune și o amplă campanie de comunicare, care va include și un spot TV. Acțiunea spotului se învârte în jurul unui concert al artistului, astfel că prezentarea în premieră a clipului video în timpul concertului de 1 iunie nu a fost deloc întâmplătoare.

IMG_9457

Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea chiar de 1 iunie, în ziua în care Smiley și-a făcut posibil visul pentru care muncește constant: acela de a le oferi fanilor săi cea mai frumoasă experiență la concertul său anual. Tocmai de aceea, Huawei a fost în mijlocul mulțimii, la eveniment, unde a împărtășit cu cei prezenți primul spot TV filmat împreună cu noul nostru ambasador local.” a declarat Sorina Măcărescu, director marketing Huawei Devices România.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.