fbpx

Supernet pentru toată lumea

Supernet pentru toată lumea

3 sept. 2015 Altele

Ieri am participat la petrecerea aniversara Supernet Vodafone, dar nu a fost doar o simplă petrecere… Vodafone a prezentat date statistice privind evoluția rețelei Supernet4G, planurile de viitor, și cadoul pe care îl pregătesc clienților.

IMG_9111

Vodafone oferă pe 12 și 13 septembrie trafic de date gratuit și nelimitat pentru toți clienții săi. Nu trebuie să faceți nimic special pentru a beneficia de această ofertă, pur și simplu de la ora 00.01 pe data de 12 septembrie, până la ora 23.59 pe data de 13 septembrie, traficul în rețeaua Vodafone România nu se va contoriza.

IMG_9126

Vodafone mulțumește nu doar clienților, ci și clienților concurenței care, potrivit datelor lor, au o părere foarte bună despre Vodafone. Așadar, non-clienții Vodafone pot cere un SIM cu trafic nelimitat pe care îl pot folosi două zile în perioada 14-18 septembrie.

Conform datelor prezentate de Vodafone, România este mulțumită de serviciile lor și ar recomanda Vodafone și altor persoane, așa că noua strategie de imagine și noile reclame vor evidenția acest aspect.

IMG_9128

Planurile de viitor ale Vodafone includ și adăugarea unei noi benzi (pentru a ajunge la trei benzi pentru device-uri cat. 9) pentru rețeaua 4G+, să vedeam dacă o să crească și acoperirea.

Câteva date interesante:

– 90% din telefoanele din portofoliul Vodafone sunt 4G

– viteza de download 4G a crescut cu 110%

– viteza de upload a crescut cu 61%

– 67% din români sunt conectați la rețeaua 4G

– traficul a crescut cu 15% față de anul trecut

– într-un an s-au downloadat 22.000Tb

– sunt peste 1 milion de device-uri 4G în rețeaua Vodafone

– 50% din traficul de date din rețeaua Vodafone este de tip streaming (video și audio)

– au fost streamuite peste 60 de milioane de ore de video-uri

– sunt peste 60 de țări ce au acoperire 4G Roaming pentru clienți români

IMG_9118

Comentarii

  1. Sunt in reteaua telekom de creo 8 ani ,abonament de 20 euro cu net nelimitat , o porcarie de internet.. chiar vreau sa incerc aceasta oportunitate si sa iau o cartela vodafone.. multumesc de pont

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.