fbpx

Testează Gear VR în timp ce mergi cu Uber

Testează Gear VR în timp ce mergi cu Uber

18 iul. 2016 Altele

Ai ocazia să testezi în mașinile de pe platforma Uber din București dispozitivele Samsung Gear VR împreună cu telefoanele Samsung Galaxy S7 și S7 edge, în perioada 18 – 22 iulie.

Samsung Gear VR_Perspective

Folosind codul UberGearVR, noii utilizatori Uber vor beneficia de o călătorie gratuită în valoare de 25 de lei, odată ce și-au făcut un cont nou Uber și vor putea comanda o mașină dotată cu ochelarii Gear VR și cu un Galaxy S7 sau S7 edge.

Eu am fost prima care a testat această promoție, dar am luat cu mine și un cititor al blog-ului care a acceptat invitația de pe pagina mea de Facebook.

*În live am greșit un pic, perioada de testat e 18-22 iulie, orice oră.

„Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au fost adoptate rapid de utilizatorii noști, iar prin conectarea acestora cu dispozitivul Samsung Gear VR, au parte de o experiență și mai captivantă. Ne bucurăm să le oferim această experiență acum și utilizatorilor Uber, care pot testa realitatea virtuală atunci când sunt în drum spre o întâlnire sau spre job, pentru a valorifica timpul petrecut în trafic”, a declarat Alexandru Costache, Head of Product Management Telecom Division, Samsung Electronics România.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.