fbpx

Turnee HearthStone si League of Legends

Turnee HearthStone si League of Legends

9 mart. 2014 Jocuri

Joc HearthStone – Heroes of Warcraft de aproximativ două luni de zile, devenind foarte repede unul dintre jocurile mele preferate.

5437-4948666971-heart

HearthStone este un joc realizat de Blizzard Entertainment pe care îl puteți juca gratis în versiunea open beta pe battle.net.  Este un joc collectible cards care are ca principal obiectiv meciuri 1v1 cu alți jucători. Se poate juca ranked (veți juca cu persoane care sunt la același nivel cu voi), unranked (poți juca cu oricine – random), arena (o parte ceva mai specială a jocului unde poți căștiga gold și cărți noi) sau cu unul dintre prietenii voștri.

20130927021742a0dl9fx3ndtj13qs

Deck-urile conțin 30 de cărți și pot fi îmbunătățite când primești cărți noi după victoriile dobândite în Arena. Toți jucătorii pornesc cu un pachet de cărți de bază, dar pot ajunge să-și facă propriul pachet în funcție de strategia de joc.

Personajele de pe cărți și eroii sunt personaje din Warcraft. Poți alege dintre următorii eroi (fiecare are un set diferit de cărți și puteri diferite): Mage (Jaina Proudmoore), Priest (Anduin Wrynn), Warlock (Gul’dan), Paladin (Uther the Lightbringer), Warrior (Garrosh Hellscream), Druid (Malfurion Stormrage), Hunter (Rexxar), Rogue (Valeera Sanguinar), and Shaman (Thrall). Eroul pornește cu 30 viață iar în momentul în care ajunge la 0 (zero)… pierde.

Jocul se desfășoară în ture, fiecare jucător are dreptul să folosescă cărțile dorite în funcție de Mana turului (care crește de la 1 la 10 cu fiecare tur) ca să se păstreze o egalitate între jucători (să nu foloseacă de la început cărți foarte puternice). Poți ataca eroul celuilalt jucător folosind cărți minion, cărți spell, sau poți ataca direct cu eroul tău.

hearthstone-6

Jocul nu este unul complicat 🙂 deși descrierea mea nu cred că a reușit să vă facă să înțelegi exact tot mecanismul. Cel mai bine e să vă jucați, pun pariu că o să vă placă foarte mult. Jocul este compatibil cu Microsoft Windows și OS X , iar în curând o să fie disponibil și pe  iPad, iPhone și Android.

Pentru jucătorii pasionați am o veste grozavă!

Pe data de 22 martie puteți juca HearthStone sau League of Legends (joc despre care sunt sigură că nu trebuie să vă mai zic nimic) într-o serie de turnee unde puteți câștiga diferite premii.

Anunțul oficial:

„Pe 22 martie, între orele 12:00 – 20:00Domo și Maguay invită pasionații de HearthStone și League of Legends în magazinul Domo Băneasa Shopping City (Șoseaua București-Ploiești 44C) pentru a participa într-o serie de turnee 1v1 care le pot asigura accesul la DreamHack București 2014.

Turneele pentru cele două jocuri se vor desfășura în paralel, fiecare turneu putând acomoda 8 participanți:

  • HearthStone: single-elimination, best of 3 (aproximativ 1 turneu / oră, începând cu ora 12)
  • League of Legends: single-elimination, best of 1 / finala best of 3 (aproximativ 1 turneu la 2 ore, începând cu ora 12)

Jucătorii interesați să participe se pot înscrie folosind acest formular până pe 21 martie la ora 16:00, datele de contact urmând să fie folosite de organizatori pentru a confirma prezența în cadrul turneelor.”

Mai multe detalii aici

Vor fi oferite premii atât jucătorilor, cât și spectatorilor!

dreamhackDOMO_960

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.