fbpx

Unboxing Lenovo Yoga Book

Unboxing Lenovo Yoga Book

1 dec. 2016 Tablete

Lenovo a lansat în România, în urmă cu două săptămâni, Yoga Book –  cea mai subțire și ușoară tabletă 2-în-1 din lume. Eu am fost prezentă la eveniment și mi-a plăcut tare mult noul device prezentat de Lenovo, așa că l-am primit și la testat.

Unboxing Lenovo Yoga Book:


Deși la prima vedere ai spune că este un mini-laptop ultrasubțire, cu o balama foarte interesantă ce permite rotirea la 360 de grade, imediat ce o deschizi îți dai seama că este un device special cu aspect și caracteristici unice pe piață.

Cu două elemente care se deschid ca un notebook ultrasubțire, Yoga Book este o tabletă neobișnuit de subțire și radical diferită de tabletele convenționale. Cel mai subțire 2-în-1 din lume are o grosime de 9,6 mm închis, cu margini de până la 4,05 mm. Cântărind 690 g.

Ecranul touch este realizat din sticlă aleasă special pentru un finisaj brut și mat, împreună cu un strat antireflex care asigură cea mai bună experiență de tastare pe ecran touch. Tastatura nu prezintă taste fizice ci este prevăzută cu tehnologia sensitive haptic.

IMG_1979

Aici avem încărcătorul și cablul de încărcare USB-micro-USB ce este foarte scurt.

După cum v-am spus, Yoga Book este o tabletă specială ce se transformă și în tabletă grafică folosind tehnologia Wacom. În cutie veți primi și un carnețel special cu hârtie pe dimensiunea tastaturii, dar puteți folosi orice tip de hârtie sau agendă, indiferent de grosime. Hârtia pentru carnețelul se poate cumpăra și separat, dar nu este obligatoriu.

IMG_1985

Acum, utilizatorii au la dispoziție un accesoriu similar cu un stilou real atunci când preferă să scrie pe o foaie de hârtie care acoperă tastatura sau cu un stylus care funcționează direct pe suprafața tastaturii. Tot ceea ce creează este digitalizat instantaneu și salvat în aplicația de notițe Lenovo. Având dimensiunile unui stilou convențional, accesoriul Real-Pen integrează tehnologiile Wacom feel și rezonanță electromagnetică pentru a digitaliza notițele în timp real. El se poate achiziționa și separat în caz că-l pierdeți. Și cum v-am zis, are două tipuri de vârfuri, pentru scris și înregistrat sau doar pentru touch. Ecranul de sticlă înregistrează mișcarea pixului special, așadar nu puteți folosi un pix normal.

IMG_1990

Yoga Book, mai ales versiune cu Android, se aseamănă foarte mult cu o tabletă, dispune până și de camera foto principală de 8MP și camera frontală de 2MP. Tableta are și de slot pentru cartela SIM și pentru Micro-SD de până la 128 GB.

Yoga Book poate fi deja achiziționată de la partenerii autorizați online din România pentru un preț de aproximativ 3.200lei pentru versiunea cu Windows și 2.900lei pentru cea cu Android.

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.