fbpx

Unele din cele mai bune imprimante ale anului 2016 sunt Samsung

Unele din cele mai bune imprimante ale anului 2016 sunt Samsung

17 feb. 2016 Altele

Samsung a obținut premiile pentru cea mai bună imprimantă monocrom a anului și cea mai bună gamă de multifuncționale a anului, din partea Buyers Laboratory Inc. Imprimantele Samsung primesc acest premiu prestigios încă din 2012. BLI, lider global în evaluarea dispozitivelor și soluțiilor de imagistică a documentelor, a recunoscut superioritatea imprimantelor Samsung în ceea ce privește performanța, designul, eficiența energetică și a costurilor și caracteristicile prietenoase cu mediul, pe care le implică imprimantele Samsung.

Samsung BLI 2016

Cei mai experimentați tehnicieni și analiști BLI selectează cele mai performante produse, care obținut cele mai mari punctaje în urma testelor de laborator.

De asemena, Samsung a obținut două premii BLI 2016 Pick Awards, în cadrul ediției de iarnă. Modelul Samsung ProXpress M3825DW a câștigat titlul pentru cea mai bună imprimantă A4 dedicată spațiilor de muncă de dimenisiuni reduse. Seria ProXpress poate imprima 40 de pagini pe minut, oferind o mai multe funcții ideale pentru IMM-uri, cum ar fi platforma web eXtensible Open Architecture (XOA), care permite implementarea rapidă a software-ului oferit de părți terțe, precum și imprimarea mobilă prin intermediul Google Cloud Print.

La categoria imprimantelor A4 pentru spații de muncă de dimensiuni mari a fost aleasă câștigătoare seria de imprimante ProXpress M4530, care are o capacitate imprimare de până la 47 de pagini pe minut. Procesoru dual-core de 1GHz al modelului M4530 oferă puterea și capacitatea necesare de a imprima și copia documente complexe de orice mărimi, rapid și ușor. În plus, imprimanta le permite companiilor să își diminueze costurile operaționale și să economisească timp, datorită tamburului și cartușelor rezistente.

Dar anul nu se încheie în luna februarie. Hai să vedem ce imprimante își fac apariția până la sfârșitul acestui an.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.