fbpx

10 lucruri care îmi plac la căștile HUAWEI FreeBuds 4

10 lucruri care îmi plac la căștile HUAWEI FreeBuds 4

19 aug. 2021 Casti

La prețul de doar 500lei, în acest moment fiind la ofertă, HUAWEI FreeBuds 4 sunt căști wireless de top pe care ar trebui să le încerci.

De când smartphone-urile nu mai vin la pachet și cu o pereche de căști parcă piața de căști de tip Buds a crescut foarte mult, în special cea de căști wireless. Asta din două motive:

  1. Nevoia de libertate, de a renunța la cablurile care se încurcau constant sau care se prindeau în fel de fel de chestii când îți era lumea mai dragă
  2. Pentru a le folosi la mai multe device-uri: laptop, PC, tabletă, telefon, chiar și la smartphone-uri diferite care au sau nu au mufă jack. Practic, acest tip de căști wireless sunt bune la orice.

Pentru că sunt multe modele pe piață și competiția e mare, prețul lor e din ce în ce mai mic, calitatea crește, design-ul arată din ce în ce mai bine. Așa cum e și cazul căștilor HUAWEI FreeBuds 4 care au evoluat mult față de modelele anterioare.

Eu am avut modelul Silver Frost (care îmi aduce aminte de filmul Terminatorul :)) ), dar sunt disponibile și pe un alb simplu.

Iată care sunt specificațiile și funcțiile pe care le apreciez la FreeBuds 4:

  1. Sunetul. Până la urmă e cel mai important, nu? Cu ajutorul difuzorului dinamic mare de tip LCP de 14.3 mm, căștile HUAWEI FreeBuds 4 un sunet clar cu o gama de frecvente de până la 40 Khz.

Melodiile se aud foarte bine, deși eu apreciez un bass ceva mai puternic. Fiecare cască este prevazută cu propriul său motor de amplificare a basului pentru o vibrație mai bună a diafragmei, dar eu preferam chiar 2 astfel de motoare :))

2. Anularea zgomotului de fundal. În strânsă legătură cu sunetul, funcția de atenuare optimizată a zgomotului este cea care te face să te concentrezi pe sunetul din căști, dar dacă există o situație periculoasă, imediat îți atrage atenția asupra mediului înconjurător. Pe scurt, această funcție elimină doar zgomotul, nu și lucrurile importante din jurul tău. Desigur, oricând se poate opri sau activa.

Tehnologia de la HUAWEI care permite asta se cheamă Open-Fit Active Noice Cancellation.

Unde era tehnologia asta când m-a pocnit o mașină (destul de ușor) pentru că nu am auzit-o când a început să dea cu spatele…

3. Design-ul. Deși design-ul nu este spectaculor, apreciez forma rotundă, greutatea redusă, materialele de calitate, finisajul mat care alungă amprentele, butonul ascuns, detaliile și culoarea metalică (la Silver Frost) care le face să pară S.F., ceva între industrial și fancy.

4. Comenzile tactile. Nu îți place melodia? Schimb-o repede fără să mai cauți telefonul, doar apasă pe cască, la fel și dacă vrei să accepți sau să respingi un apel, iar dacă vrei să dai muzica mai tare doar vei glisa pe cască. Te vei obișnui repede cu aceste gesturi, nu îți face griji.

Eu nu știu ce m-aș face fără aceste comenzi rapide, mai ales când ies la alergat pe lângă lac și las telefonul în mașină.

5. Conectivitate la distanțe mari. Cum spuneam, mai las telefonul în mașină (pitit bine) și ies la alergat doar cu căștile și o sticlă de apă. Datorită tehnologiei Bluetooth 5.2, FreeBuds 4 mă lasă să alerg la o distanță de față de telefon fără să pierd conexiunea.

6. Conexiune smart. Pe lângă conectivitate și păstrarea semnalului, importantă e și conexiunea smart și rapidă între diferite device-uri. HUAWEI FreeBuds 4 se conectează la device-ul HUAWEI super rapid, din prima, trebuie doar să deschizi carcasa și să ai Bluetooth-ul pornit pe respectivul device.

În plus, funcția mea preferată, poți conecta căștile la 2 device-uri simultan. Poți urmări un film și să auzi și telefonul când sună și chiar să răspunzi direct de pe căști și să vorbești la ele. Apoi închizi apelul și revii la film fără să dai căștile jos. Tare, nu?

7. Confort. Căștile sunt proiectate ergonomic ca să ți se potrivească perfect în ureche, cu o formă care îți oferă super confort și nu lasă căștile să cadă nici când stai cu capul în jos. Cu doar 4,1 g fiecare, îți stau natural și confortabil în ureche, după un timp nici nu le mai simți.

8. Aplicație de optimizare. În aplicație HUAWEI AI Life ai funcția Audio Connection Center de unde poți transfera semnalul audio dintre diferite device-uri, poți vedea nivelul bateriei, poți activa sau dezactiva Noise Cancelling, poți modifică câteva setări de sunet și îți poti optimiza și îmbogăți experiența audio.

9. Perfecte pentru live-uri și vlogging. Te poți filma purtând FreeBuds 4 pentru că în timpul filmării, căștilor vor deveni microfonul tău ca tu să te auzi cânt mai bine pe video. Ai chiar mai multe moduri din care poți alege ca să te asiguri că înregistrezi exact ce ai nevoie.

10. Baterie bună. Carcasa de încărcare îți permite să asculți muzică mult timp – dacă renunți la modul de amulare a zgomotului, poți asculta muzică până la 22 de ore, cu acest mod activat ajungi undeva la 10 ore. Iar căștile fără carcasă te țin până la 4 ore, apoi trebui să le pui în carcasă la încărcat. Dar 4 ore de muzică în continuu e destul, nu?

Acestea sunt cele 10 motive pentru care recomandă căștile HUAWEI FreeBuds 4. Dar a, și un bonus 😀 Prețul! Acum, la doar 500lei, chiar sunt o ofertă super bună.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.